Könyves meglepetés dobozok

február 27, 2018

2018 a könyves meglepetés dobozok éve lesz hazánkban!

A tavaly őszi Book A Sloth Club indulás után decemberben a Könyvmolyképző Kiadó is előrukkolt egy hasonló koncepcióval. Pár napja pedig két új oldal indulásáról is olvashattunk híreket – amik szintén a könyv(ek) és egyéb kényeztető, jópofa meglepetést rejtenek. Illetve tegnap megkaptam az első Good Stuff Boxomat is, igaz nem kimondottan könyves (4 terméket választhatsz a webáruház kínálatából +kapsz ajándékokat, termékmintákat), nekem persze az egyik választásom könyv volt.

1. Book A Sloth Club
Fontos újítások jönnek a BASC életében is, erről nemrég Facebookon számoltak be:

„- Az áprilisi doboz (ha a nyomda időben elkészül) már az új dobozban fog kimenni, amely doboz a Nella Valló által tervezett kihuzhatós doboz lesz, így a későbbiekben fiókként, fiókrendszerként is tud üzemelni.
- Természetesen a pályázat győztes (Dóra Mészáros) grafikájával
- Áprilisi doboztól kezdve az első dobozos vásárlók nem 10, hanem 20%-os kedvezményben részesülnek.
- Áprilistól kezdve életbelép (visszamenőlegesen) a Book A Sloth Club törzsvásárlói kedvezmény rendszere. Erről kicsit hosszabban egy következő posztban olvashattok, illetve a honlapunkon is elérhető lesz.
- Áprilistól (ha sikerül addig elkészülni) a honlapunk is megújul. A bookasloth.club informatívabb, sokkal szebb designnal és sokkal több információval áll majd a rendelkezésetekre.
- Áprilistól a webáruház designja is illeszkedik majd a Book A Sloth Club arculatához.
- Áprilistól, de a májusi dobozzal (tehát nem az áprilisi doboz megrendelési időszakában, hanem a májusi dobozéban) már elindul az YA+ dobozunk is, ami ugyanúgy aktuális dobozt fog tartalmazni, de nem YA, hanem felnőttebb YA+ kategóriából fog tartalmazni könyvet. Mindig közölni fogjuk előre, hogy milyen kategóriájú és műfajú (thriller, krimi, stb) könyvet várhattok a dobozban.

- Kijön az első Fandom dobozunk is Májusban, tehát ezt is az áprilisi megrendelési időszakban lehet majd megvásárolni. A témáját és az árát hamarosan közölni fogjuk veletek. Innentől kezdve minden negyedévben lesz 1-1 fandom doboz.”


A további infókért kövessétek őket Facebookon, és ha bele is szólnátok a doboz alakulásába akkor érdemes belépni a csoportba.

2. Könyvmolyképző Kiadó – Reader Suprise Meglepetésdoboz
Három árkategóriában, a kiadó saját könyveivel. Decemberben indult, de úgy nézem a weboldalon folyamatosan rendelhető. Személyes tapasztalatom nincs a dobozzal, de ha szeretitek a kiadó könyveit, érdemes ráguglizni ki mit kapott – több blogbejegyzés született is a dobozokról.

3. Bubblebook

Az egyik új szolgáltatás, ami 5 nap múlva elindul. Egy tegnap megjelent blogbejegyzés szerint a doboz tartalma: friss megjelenésű, magyar nyelvű fantasy és/vagy romantikus könyv, apróságok – fürdőbomba, kézműves szappan. 8990 Ft lesz a csomag.

Facebook oldaluk, és a honlap.

4. MyBookz

Ez az oldal is nemsokára indul, az érdekessége, hogy alapból két könyv (szintén friss megjelenés) kerül a dobozba, a témáit pedig mi választhatjuk ki: Gyerekkönyvek 3-7 évig, Gyerekkönyvek 8-12 évig, Young Adult, Non-Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek), Womens Fiction (könnyed csajos témák, romantika), Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi). Infók Dorkától, aki együttműködik a csapattal.


+ 1 Good Stuff Box

Ami kicsit kakukktojás, mert a fő profilja nem a könyvek, hanem az egyéb kényeztető dolgok (kozmetikumok, ételek), de választhatunk kiegészítőket, könyveket, stb. A kínálat folyamatosan változik, és ami jó, hogy magyar kis cégeket ismerhetünk meg. Pl.: Aurora Handmade Jewellery, Drops, stb..


Én múlt csütörtökön állítottam egy dobozt magamnak, mert 1000 ft-al olcsóbb volt most hétvégén (és szerdáig él a meghosszabbított akció ;)) – így 4990 Ft-ért belepakoltam Ellen Degeneres könyvét, egy ajakírt, két db granolacsomagot, és egy Drops sampont. A futár már hétfőn hozta a meglepően súlyos dobozt, mutatom mi volt még benne:

+1 könyv, több termékminta, és kuponkód és egy Aurora kulcstartó és persze egy kedves üzenet ami mosolyt csalt az arcomra, ahogy kinyitottam a dobozt.
A csomagolás szuper, bár nem tett jót a nagy hideg amiben érkezett hétfőn, de talán nem sérültek a kozmetikumok és minták. Összességében nagyon tetszett és örültem a kis extráknak is, el fogom használgatni mindet.

Nektek melyik doboz jön be legjobban?

2 megjegyzés:

  1. Hű, nagyon sok meglepetést kaptál a Good Stufftól! Köszi, hogy megmutattad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nem győztem nézegetni miket kaptam, plusz egy könyv is! :) (azt hiszem az Anett Facebook csoportjának a mutimitolvasol ajándékkódja eredményezte).

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.