Things I Love Thursday 28

július 16, 2015
A hét eleji frontok megviseltek, de lélekben a hét második felére készültem - most van az Alterába fesztivál, meg a környéken több program is lesz, amikre igyekszem eljutni (főleg a koncertek érdekelnek).
  • pénteken hirtelen ötlettől vezérelve kirándultunk egyet Sopronban (rájöttem, hogy jobban szeretem, ha kicsit jobban megszervezem, tervezem a kirándulásokat, de azért jó volt :) )
  • vettem végre szép sárga körömlakkot (H&M-ben találtam)
  • ismét megkóstoltam egy új tejeskávét (botswanai misszionárius kávé) a Café Freiben és évek óta először bicikliztem is egyet
  • Alexandra nagy nyári akcióból egyelőre csak egy könyvet rendeltem (múlt héten néztem meg a Nyárutót, és poooont akciós volt most :D)
  • Körmend koncertek (Kiscsillag, Ocho Macho, Péterfy Bori és Zaporozsec)
  • tényleg jön hozzánk is a H&M, tegnap a vonatra futva láttam is ezt a két munkaerőtoborzó quados srácot :D
  • A Barcelona árnyai írója (vagy menedzsere, vagy akárkije) igencsak figyeli a twittert - múlt héten a goodreads értékelésemről szóló tweetemet osztotta meg, tegnap pedig a facebook oldalon közétett bejegyzésről szóló tweetet köszönte meg magyarul!
  • sárgabarack az új kedvenc kajám a héten

5 megjegyzés:

  1. Tök jók a sopronos képek, néztem flickr-ön! :)
    Marc Pastor nagyon cuki, szerintem simán ő az, mármint nem valami menedzser vagy ilyesmi - Baráth Katalinból kiindulva :D
    A h&m jó :) mondjuk mindig tök nagy reményekkel vágtatok be a boltba, aztán legtöbbször csak teljesen basic dolgokat veszek, vagy mondjuk fehérneműt/zoknit, ilyesmiket. De a Divided részlegen nagyon vicces dolgok vannak. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :D
    Nem semmi, hogy így figyel, meg ráguglizott hogy mi a köszönöm (gondolom :D).
    Hát igen, tök jó, meg merész cuccaik vannak - de általában én is az akciós vagy basic cuccokból szerzek be valamit. Divided abból asszem az kiegészítőket néztem, volt egy tök szép táska, de nem vettem meg (7000 ft-ot) sokalltam érte! Na de annak nagyon örülök, hogy talán novembertől nem kell Sopronig, Győrig vagy Oberwartig zarándokolnom, ha akarok valamit onnan :D

    VálaszTörlés
  3. Azanyja, de jól hangzik ez a Cafe Frei-féle kávé. Lassan nekem is vissza kellene zarándokolnom majd és megkóstolni valami újabb kis csodát :)
    A Barcelona árnyainál már amikor megláttam a borítót éreztem, hogy ez nekem majd kelleni fog, de mostanában szeretek megvárni az új könyvekről pár véleményt, szóval most megkaptam a megerősítést és tök jó fej az írója is :)
    Nekem a hetem őszibarackkal és görögdinnyével telt, imááádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kakaós főleg, és volt benne egy szelet narancs, fincsiii :)
      már Kata is írt róla ;)
      jó ez a gyümölcsszezon és most a Nyárutó miatt barackos pitét akarok sütni :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.