The Social Media Book Tag

december 16, 2014
Mivel most épp két könyvet olvasok, de szeretnék írni ide valamit, ezért lopom Bélabától a (többszörösen lopott :D) fenti könyv listát. A lényege, hogy a közösségi oldalaknak jellegzetességeinek megfelelően kell könyveket választani.
Mivel jön az év vége, ezért csak idei könyvek közül válogatok, így egyfajta toplisták állítok össze az idén olvasott könyvekből. 

forrás
Twitter - A legrövidebb kedvenc könyved 
Salla Simukka ifjúsági krimije a Vérvörös. Kis alakú és elég rövid könyv, amit egy délután alatt ki is lehet olvasni, de nagyon megfogott :) (Várom a folytatását, amit elvileg sikerült megnyernem a Blogturnén O.O).

Facebook - Egy könyv, amit mindenki rád akart tukmálni
Tukmálni nem tukmálta senki, de sok helyről hallottam jókat például Caitlin Moran önéletrajzi könyvéről, amit nem bántam meg, hogy elolvastam és a polcomon tudom

Tumblr - Egy könyv, amit még azelőtt olvastál, hogy menő lett
Háát, talán az Eleanor és Parkra mondhatom, hogy előbb olvastam minthogy nálunk is menő lett volna, mert már tavaly olvastam angolul :D

Myspace - Egy könyv, amire nem emlékszel, tetszett e vagy sem
Ezt így egy év távlatából azért nem tudom kijelenteni, hogy ne emlékeznék, de határesetnek tartom az év elején olvasott Kalitkába zárt álmok könyvet, aminek voltak jó pillanatai, de valahogy mégis sántított az egész.

Youtube - Egy könyv, amit remélsz, hogy meg fognak filmesíteni egyszer
most erre kapásból Rowling krimije jutott eszembe, a Kakukkszó, de pár napja jött a hír, hogy ezt valóban megfilmesítik, szóval akkor legyen a Hattyútolvajok, szerintem remek filmet lehetne készíteni ebből (persze könyvként jobb :D)

Instagram - Egy könyv, aminek annyira szép a borítója, hogy muszáj volt felraknod Instagram-ra
most megnéztem az idei instagramos fotóimat és rengeteg könyvet megörökítettem, az abszolút kedvenceim az Ólomerdő - Üveghegy, Calderon 2, Kakukkszó, Bűvölet, Az utolsó angol úriember mindhárom része :)

Goodreads - Egy könyv, amit mindenkinek ajánlanál 
csak egyet lehet? :( :D ez a legnehezebb, na de ajánlom On Sai (Varga Beáta) írónő Calderon sorozatát, amiről úgy gondoltam, hogy ez nekem egyáltalán nem fog tetszeni, de nagyon meglepődtem és várom ezerrel a folytatást :D

(érdekes, hogy a legtöbb menő közösségi oldal kék színt használ :D)
Körbeposzt - vagyis akinek tetszik a kérdéssor vigye! :D

6 megjegyzés:

  1. Ez az instagramos montázs nagyon tetszik *-* A taget meg én is lopom szerintem, mert így vizsgaidőszakban nem haladok a könyveimmel, plusz hisztis is vagyok hozzájuk, egyikhez sincs kedvem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nem volt egyszerű kiválogatni a kedvenceimet, persze ezek is csak idei képek. :D
      Okésss, hát ez az időszak ilyen hajtós mindenkinek :( Sok sikert a vizsgákhoz! (én januárban állok neki)

      Törlés
  2. Tetszik a gif :)
    Nem tudom még, hogy ellopom e a kérdéseket, mostanában nem nagyon vagyok a topon blogolásilag meg sehogyan se, de a válaszaidat szívesen olvastam:)
    És tök jók a képek, bár gyanítom, hogy a 90%-ukkal instagramon már találkoztam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lajos is ott figyel rajta :D
      Ez az időszak tényleg ilyen - nekem a múlt hetem volt káosz (migrén, beadandók, karácsonyi bevásárlás, még azzal is álmodtam :/ ). Ennek örülök :))
      Köszii :)

      Törlés
  3. Nagyon szeretem az instás könyves képeidet, olyan jó összeállításokat tudsz csinálni! :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.