Időhiánnyal indul az év

január 11, 2014
Mary Kate Devitt munkája
A karácsonyi szünetben rengeteget olvastam, ez meglátszott a blogon is - hetente több bejegyzést is produkáltam. Sajnálom, hogy most a munka miatt visszaesett ez az eredményesség! :( 
De olvasgatok - első várólistás könyv kipipálva, most 'nekiesek' a karácsonyi hajrából érkezett könyveknek, nem felejtettem el a nyereményjátékot sem (amiről még ősszel írtam) - ezt szerintem eltolom a blog szülinapjára (07.05.). 
Molyon indítottam egy új kihívást (amire remélem megkapom a 3 csillagot), könyvbingó! Tumblrön láttam és persze át kellett vennem nekem is (éljenek a listák... mintha nem lenne már elég :D) Készítettem egy új fejlécképet is, meg türkizesre vettem a dizájnt :)
Az biztos, hogy egyelőre nem veszek semmilyen könyvet (nem is jelenik meg most igazából semmi, nem is baj!), könyvtárba se iratkozom vissza addig amíg le nem csökkentettem az itthoni olvasatlan könyveim számát. Kindli is várja, hogy újra kézbe vegyem - szegénykét hetek óta most töltöttem fel újra, felé se néztem :( :)
A hétvégét igyekszem ügyesen kihasználni, új könyvbe kezdek (Kalitkába zárt álmok), újra átnéztem az eladó könyveimet (reklámoztam is több helyen, ide is kirakom naná :D).

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.