Évvégi zárás - 2009

január 01, 2010
2009. július 5-én indítottam útjára ezt a blogot, ami témáját tekintve az olvasmány - és filmélményeimről szól, ritkán írtam néhány személyes posztot is.

Az idei évben rákaptam a könyvvásárlásra is (ennek valószínűleg az az oka, hogy sok ilyen könyves témájú blogot olvastam, és elkapott a könyvolvasás-vásárlás szenvedélye - igaz olvasni mindig is szerettem), 
Idén kb. 27 új könyvet szereztem be (ajándék gyanánt vagy én vettem őket).
E-bookat is olvastam, 9-et. Nem mindegyikről írtam (pl. Anne Rice - Boszorkányok órája, talán ha sikerült végigrágnom magam a 2. köteten, akkor írok erről is ;) )

Idén megismerkedtem Jane Austen, Virigina Woolf, Joanne Harris, Neil Gaiman, a Bronte nővérek és a mostani legkedvencebb írónőmmel Libba Bray csodálatos könyveivel.

A filmek közül főleg a mesés, fantasys műfajúakat fedeztem fel és szerettem meg ebben az évben (Nagy hal, A forrás, Holdhercegnő...), de Coco Chanel életrajzi ihletettségű filmje Audrey Tatou-val a főszerepben is magával ragadott (most olvasom egyébként Henry Gidel életrajzát Cocoról).

Néhány közeli terv 2010-re:
Elolvasni Oscar Wildetól Dorian Gray arcképét (idén került a mozikba is egy feldolgozása), Neil Gaiman Anansi fiúkat, megnézni a Narnia krónikáit (esetleg el is olvasni) ...
Jah és egy új dizájnt készíteni a blognak, ennek már nem tetszenek a színei :)

Boldog új évet minden kedves látogatónak, rendszeres olvasóimnak (akik már 5-en vannak!), köszönöm nektek azt, hogy olvassátok amit írok, és hozzá is szóltok az postokhoz :) )

Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.