A tizedik királyság

január 09, 2010
Most néztem meg az utolsó részét, ennek csodás 5 részes minisorozatnak! Réges-régen még a tv-ben láttam ezt a sorozatot, és nemrég rábukkantam újra. :)

A történet röviden: New Yorkban él Virginia az apjával, Anthonyval. Virginia anyja elhagyta őket, amikor a lány 7 éves volt (később kiderül miért). Egy nap Virginia belebotlik a Central Parkban egy kutyába, aki miatt mindenféle kalamajkába keveredik egy helyes farkas veszi üldözőbe, a lakásukban pedig trollok kábították el az apját ... végül Virginia és Tony átlépnek egy másik világba egy mágikus tükör segítségével - a 9. királyságba, ahol sok mesebeli alakkal megismerkednek, sok izgalmas kalandba keverednek.
A sorozatban játszik pár híresebb színész mint Rutger Hauer (a Vadász), vagy Ed O'neil (tudjátok: Bundy apuka! Ő játssza a trollkirályt - elbűvölően! :D ), más színészt nem ismertem korábbról.
A kedvenc szereplő persze a Farkas (Scott Cohen alakítja O.O ) volt :) Jó volt izgulni, hogy összejönnek e Virginiával (hopp lelőttem a poént?).

A sorozat legvége nem tetszett: Anthony ottmaradt a 9 királyságban, Virginia és Farkas meg visszamentek New Yorkba (a 10. királyságba) és a végén Virginia mondja, hogy nem sokáig maradhattak együtt, de ez már egy másik történet! De mi történt? :D Én látni akarom még a történet folytatását is! (Ezzel nem csak én voltam így, láttam a neten angol nyelvű petíciókat, hogy folytassák a sorozatot, de eddig úgy tűnik nem jártak sikerrel!)

Szóval ez egy remek sorozat, gyerekeknek és persze olyan gyermek-lelkű felnőtteknek mint amilyen én is vagyok! :D

Mutatok videókat is ;)

A sorozat előzetese:



A főszereplők:
Farkas dillemája :)
"a probléma az, ahogy nem tudom hogy szeretem őt, vagy megakarom őt enni"

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.