Things I Love Thursday #43

október 26, 2017

- szombaton Pesten jártam, kedves bloggerbarátnőimmel (új fogalom :D) találkoztunk. El voltam kényeztetve: jártunk egy szuper reggelizőben (bubo), megcsodáltam a Nailland standját, voltunk zárás előtt a Könyvudvarban (két könyvvel távoztam, és Anettet rábeszéltem A szminrnai boszorkányokra, mondjuk nem kellett nagyon győzködnöm :D), finomat ebédeltünk, ettünk kockafánkot és a Starbucksban PSL-el zártuk a napot. A hazaút is tartogatott vidám perceket - a szomszédos ülésen egy srác a cicájával utazott, aki aranyos nyeklett-nyaklott az ölében, mire hazaértünk már felélénkülve nyávogott kajáért mindenkinek, aki a közelébe ment :D
- pihenős hétvége, elővettem az illusztrált HP3-at, nemsokára végzek is vele
- Fábián Janka könyve jó élmény volt
- újraolvasós bejegyzés megírása :)
- találtam egy új szimpi vloggert - Smejka S.-t
- hű, holnap meg megyünk Budapest Noir premier előtti vetítésre! :D

3 megjegyzés:

  1. Hú, jó mozgalmas heted volt - irigykedem a pesti kirándulásod miatt. :) A Budapest Noir filmre nagyon kíváncsi vagyok. Majd mesélsz róla?

    VálaszTörlés
  2. De sok jó élmény! :) Egy Könyvudvarozás nekem is jó lenne már, elcsábulni valamire - úgyis alig vannak idén új szerzeményeim. ;)
    A HP3 képzeld nem találom a UK kiadást sehol... csak a másik betűtípusos címes, a US van fenn bookdepón is. :( Azt nem rendelem meg, mert nem passzol a többihez. Remélem lesz a másik is.
    Hú, a Budapest noirra kíváncsi leszek hogy fog tetszeni. Írsz majd róla?

    VálaszTörlés
  3. Igen, írok szerintem egy rövidebb bejegyzést, bár nem ígérem, hogy emlékezni fogok hogy mit hagytak ki, mi volt más, de az összbenyomásomat meg fogom osztani a filmről. Nagyon várom már, az eseményre eljön Gárdos Éva filmrendező és Törőcsik Franciska színésznő is!
    Pupi - HP, remélem lesz azért UK-s verzió, mert ez így gáz :S

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.