Things I Love Thursday 38

szeptember 24, 2015
Ahhoz képest, hogy sokkkkal stresszesebb volt a hetem meg nátha is megtalált, több dolgot tudok megemlíteni, mint mondjuk a múlt héten :)
  • Csütörtök esti ajándékok: Glamour magazin (a kuponok kivágva, kívánságlista kész :D), és a Digestive kekszek járó UK zászlós bögre #bögremán
  • A hétvégén befejeztem 4 könyvet - a Verityt, az első Hercule Poirot könyvet, a rukkoláról érkezett Matildát és Angela Carter novelláskötetét - ennyi haszna volt, hogy a nátha miatt péntek-szombat szinte csak feküdtem.
  • Vasárnap már tevékenyebb voltam - takarítottam, varrtam és a blogot csinosítgattam (láblécben igyekszem szétszedni a nagy címkehalmazt alkategóriákra - nagyon örültem mikor rájöttem, hogyan lehet néhány címkét kiemelni :D, meg több régi posztomat átnéztem, volt amit kitöröltem mert annyira semmitmondó volt, és a címkék között is szelektáltam, de még mindig elég sok van Frissítettem az oldalsávban lévő tartalmakat is - akiket olvasok, egyes dobozokat összevontam).
  • Kipróbáltam a zabkását, reszelt almával és mézzel, laktató, meg nagyon egészséges, és nem is annyira macerás elkészíteni.
  • Színezni
  • Befőttes üvegbe zárt ősz
  • Megjött a másik ebayes csomag, és ilyen csodaszép körmöt alkottam ezzel a szivaccsal - volt értelme megrendelni :D A kicsi képkeretekbe még válogatnom és nyomtatnom kell képeket.
  • Rossmannból kb 600 Ft-al olcsóbban vettem Garnier micellás vizet.
  • az újraolvasás varázsa - annyira stresszes, nyűgös vagyok, hogy új könyvbe se volt kedvem, (meg időm se) kezdeni, de Nikkincs posztja után meg a lelépős posztban felbukkanó Nora Roberts-es boszis sorozat újraolvasásához lett kedvem. A befejező rész már úgyis régóta váratott magára, most megpróbálom végigolvasni mindhármat :)
  • rókás párna tescoból :)
  • Egy-két hete már érlelődött bennem - a nagy őszi újrakezdések, meg hasonlók közepette, hogy indítok egy személyes-bjúti-kreatív blogot. Wordpresszen szórakozgattam, megírtam pár posztot, és most hétfőn átcuccoltam a NLCafé-ra (hálisten wordpress alapú blog megy itt is). Mit szóltok?

6 megjegyzés:

  1. szóval itt is leírom, hogy gratula az új bloghoz, én tuti rendszeres olvasód leszek :))
    sajnálom, hogy ilyen stresszes vagy, remélem, csak átmeneti... nincs nagy baj, ugye?
    éljenek a materiális javak, én már azon izgulok, hogy végre megkaparinthassam a postáról a Yankee Candle rendelésemet, aztán este alágyújtsak egy fincsi illatnak.
    A rókás párna állati jó, lehet, Glamour-napokon elnézek a tescóba, remélem, addig kapok fizetést :D és ne felejtsek glamourt venni...

    Jobbulást, ha még tart a dolog, aztán remélem, kikeveredünk mindketten ebből a negatív mocsárból. :)
    Ja és tök jók ezek a nagy betűk a blogon, lehet, én vagyok látássérült, de nem bírom, amikor úgy kell hunyorognom, hogy el tudjak olvasni egy szöveget egy blogon.

    VálaszTörlés
  2. Értelmes komment következik: rákattantam az új blogodra - tök jóóóóó :) Néha belőlem is kitörnének ilyen tartalmú szösszenetek a blogon, de inkább visszafogom magam :)
    Szuper lett a képmontázs Dóri! És remélem lassan javulgatsz!

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet ez a címke-szétszedés, majd lehet, hogy én is csinálok valami hasonlót, mert nekem meg amúgy több címke kéne, szerintem nem vagyok elég informatív velük... Pontozósokon is gondolkodtam. Jó lett a blog, viszont nekem kicsit "nagy" így. Mondjuk annyi baj legyen, leveszem 90 vagy 75 %-ra a képernyőt, és valahogy úgy esik jobban - akkor csak a kommentdobozban lesznek bolhabetűk :D
    Új blog yay!!! tök jó, nézegetni foglak én is! :)
    Nagyon jópofa a rókás párna, lehet, hogy nézek egyet én is a rókamániás ismerősömnek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, most látom, hogy Katacitának meg pont tetszenek a nagy betűk :D

      Törlés
  4. Aranyosak vagytok, köszi a kommenteket! :))))
    @katacita: köszi itt is, ha elég olvasóm lesz (vagy megunom), akkor lehet visszacuccolom a wordpress.com-ra, mert azért az profibb :D gondoltam adok egy esélyt ennek, hátha még több olvasója lesz a blognak.
    semmi komoly gondom nincs, csak összeadódtak a kicsik, de a mai nap már sokkal jobb volt :)

    @Nikkincs: ennek nagyon örülük :))) remélem majd kitart a lendületem és tudok ott is újat mondani. Köszi, pedig ezt most melóban suttyomban 5 perc alatt raktam össze, és gyorsan kitettem a posztot :D

    @Pupilla: én Teklánál láttam először, kérdeztem is tőle, hogy ezt hogy kell. Igen kicsit fura nekem is, hogy nagyobbak a betűk, de az is megoldás akkor ha összenyomod :)))
    Okés, remélem tetszeni fog :)
    A párna tök jó szerintem, zipzáros a huzat szóval mosható, és elég jó anyagból van. és róka! :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök, hogy lett egy külön csajos blogod is, már fel is iratkoztam rá. :)
    Remélem azóta a kedved is sokkal jobb! :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.