Things I Love Thursday #10

március 10, 2016
❀ rendet raktam a ruhássszekrényben egy stóc ruhát leszelektáltam, plusz a téli meleg holmikat is száműztem (persze hétfő reggel havaseső vágott arcon, ahogy elindultam munkába...)
❀  vettem pár új ruhát - egy jó fekete nadrágot H&M-ben, 1300 ft-ért egy fekete pulcsit a Tescoban... nagyon tavaszias ugye? Na de C&A-ban vettem két színes pólót, meg egy cuki virágos ruhát! (Plusz a telefonhoz memóriakártyát és egy új fülhallgatót).
❀ Sok növényke érkezett: kaptam anyumtól egy új szobanövényt (anyósnyelv a becses neve :D), nőnapra minikrókuszt, orchideát, ééés egy kis pozsgást szép üvegben.
❀ Olvasás: besokkaltam a nonfictionöktől, így hirtelen felindulásból megvettem a Szandiban 900 ft-ért egy YA könyvet (A Cimmeria titka) -  már a felénél tartok, kicsitnagyon Harry Potter+Twilight mix, de tetszik és elvileg lesz egy thriller szál is benne, csak az a baj, hogy ez is sorozat :/
❀ Jön a hosszú hétvége!
❀ Jött: rukkoláró egy könyv, és egy csere molyról, +a szombati munkanap 'eredménye' - 2 Yankee Candle tart és egy minigyertya, még tesztelés előtt állnak.
+ új ruhát kapott a blog, milyen?

3 megjegyzés:

  1. Jó kis heted volt! :)
    Én gyönyörűű nárciszokkal gazdagodtam, és egy még szebb orchideával. :) A Cimmeria titka engem is érdekel, szóval nagyon kíváncsi leszek a végső véleményedre!
    Nagyooon bejön az új sablon!! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép a blog, nagyon elegáns és letisztult. :)
    Irigyellek, hogy már túl vagy a gardróbrendezésen! :D Nálam a hétvégén lesz esedékes, izgalmas lesz... de biztos találok pár meglepetést a szekrényben, amiről már rég elfeledkeztem.
    És tök jó újdonságokat is szereztél magadnak :)

    VálaszTörlés
  3. Én is kaptam mini-krókuszt! :) Ez volt a sláger. :) Meg orchideafejeket is, kettőt.
    Nagyon jó lett a blog! :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.