Things I Love Thursday 36

szeptember 10, 2015
Jól alakult ez a hét - még viszonylag sok szabadidőm volt, így tudtam filmeket nézni, meg sokat olvasni és szinte minden nap hoztam új bejegyzést is (nem sokáig lesz ez így attól tartok).
  • két cuki filmet is megnéztem a hétvégén: Vizsga két személyre, Itthon édes otthon (Tina Fey játszik mindkettőben, ez Lobo hatása :D)
  • új őszi blogdizájn, ami szombat délután, az esős időben teázgatva alkottam
  • pénteki könyvtárazás
  • Dm - chai teát nem találtam, de cuki ibolyás kézkrémet vettem magamnak meg mamának :D (és rengeteg pontot kaptam).
  • Mangós roiboos chai teaszerűséget végül a Rossmanban vettem, nagyon bejött az íze - jó lesz most ősszel.
  • Kiolvastam a Marie Kondo könyvet és már elkezdtem pakolászni, szelektálni a cuccaim közül - ennek hatására cseréltem le másfél éve használt szempillaspirálomat (elvileg 1 évig jó), és nagyon tetszik ez az YR-es.
  • Habzsidőzsi - új csokik, a mogyorósvajas oreó keksz tejjel isteni :D
  • teljesítettem a 15 nemzetes kihívást, most a nyári krimiolvasósra gyúrok a sok Agatha Christies krimivel (kezd a kedvenc írónőm lenni ő is, a Paddington kárpótol a Tíz kicsi néger miatti csalódásért).

7 megjegyzés:

  1. My work here is done :)
    Az Itthon édes otthon mennyire jó volt már. Kiadhatnák a könyvet is magyarul

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Van belőle kööööny? (megy a várólistámra, kell a nyelvgyakorlás :D)

      Törlés
  2. Az YR spirál már az új rendelésből van?
    Ma talán eljutok Rossmannba, megnézem a teát, tegnap már fáztam annyira otthon, hogy főzzek magamnak egyet a még tavalyi maradékból.
    Látom te is belelkesültél a KonMari módszertől :) Amikor olvastam a könyvet, én is napokig pörögtem, mondjuk most ugyanakkora kupi van, mint azelőtt. Persze tudom, biztos rosszul csináltam valamit. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, ez még a nyár eleji zsákmány (ajándékba adták a boltban). A csomagot töröltem, mert teljesen kiábrándultam belőlük. 25én adtam fel a rendelést, múlt héten telefonoláltam, hogy hol van, kiderült h két termék nincs, ezért nem szállították - de erről nem méltóztattak ám értesíteni! Na ügyfélszolgáltos mondja, hogy pénteken feladják most hétfő-kedden érkezik. Még mindig semmi... Ma délelőtt hívtam fel őket, hogy mi van - elakadta a csomag. tééééényleg? De mondom én ezt már múlt héten letárgyaltam ám a kollegával, hogy anélkül is küldhetitek. Most ott tartok, hogy emailben lemondtam a rendelést, majd max Győrben - ha eljutunk vmikor - feltankolok, a webshop meg csesződjön meg. A legjobb, hogy ott a profilodban nem is látod az aktív vagy a korábbi rendelésed, nem működik nálam ez a funckió... most kicsit felhúztam magam rajtuk xD
      KonMari jóóó, majd ha lesz időm a ruháknak fogok nekiállni.
      Jó ez a tea, és most akciós volt ;)

      Törlés
    2. Jaj de gyökerek, te úristen... ilyenkor nem tudom, hogy milyen üzletpolitikát követnek :D a webshopot csak azért szeretem jobban, mert ott több termék van, a boltban nálunk nem olyan jó és kiegyensúlyozott a választék... pl. a hülye makadámdiós tusit azt kb tavasztól nyárig lehet kapni, utána nem, leglaábbis én ezt vettem észre.
      Na majd remélem jössz Győr felé, aztán akkor bevásárolhatsz :)

      Törlés
  3. Tegnap vettem a fehér espressos csokiból, nyam, nagyon ízlik. :) Nálad láttam, szóval köszi a tippet. :)
    Nekem is kéne már új dizájn, de én béna vagyok, nem tudok magamtól csinálni, a kész sablonok között meg nem találok semmi jót. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azt még meg se kóstoltam, csak a tejcsokisat (nagyon finooom :D), örülük hogy bejött.
      Nem is kell sok tudás ám - enyémen most van egy alapsablon, és pár színt és betűtípust változtattam.

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.