vámpírok, zombik, szörnyek mindenhol!

október 07, 2009
Mint már írtam korábban is a Twilight saga sikerén felbuzdulva nagyon sok vámpíros film, könyv, sorozat készült az utóbbi időben. Ezekről a vámpíros stb. újdonságokról írok most.

Tegnap este pl. két ilyen vámpíros sorozatba is belenéztem itt a neten. Az egyik az axn-en futó "A vámpír, a vérfarkas és a szellem" (eredeti címe: Being human - vagyis embernek lenni/emberré válni, ami jól tükrözi a sorozat alapkoncepcióját -> a 3 főszereplő beilleszkedését az emberek világába, a magyar cím olyan mint egy meséé :) ) Na szóval, az első részbe belenéztem, annyira nem fogott meg, de ha valakit érdekel -ha jól tudom péntekig - az axn honlapján megnézheti a múlt heti részt!
A másik a Moonlight, ez egy magánnyomozó-vámpírról szól, aki beleszeret egy riporternőbe (a történet elég sablonosnak tűnik). Itt egy rajongói oldal is a róla. És itt megnézhetitek online az első részét ;)

Jah és amin ma még meglepődtem, nem is kicsit:

Büszkeség és balítélet meg a zombik.
Hogy mi ez? Ez egy könyv, amit Seth Graham - Smith írt. A Jane Austen által írt Büszkeség és balítélet történetét változtatta meg, egészítette ki zombikkal, és harcos Bennett lányokkal.
Hááát érdekes... Talán egyszer elolvasom, de ez elég furán hangzik.

"A klasszikus tizenkilencedik század eleji románc - most durván erőszakos zombidúlással

Jane Austen Büszkeség és balítélet című regényének átdolgozása.

A Bennet-lányok igazi kardforgatók, és Mr. Darcy sem csak egy jó parti, hanem rengeteg élőhalott eltakarítása fűződik a nevéhez. Jól nevelt és kifogástalan modorú hamvas úrinők és fess úriemberek két bál és házassági ajánlat között gyilkolják a zombikat.
Hiszen köztudomású, hogy "a zombi, ha agyvelőre tett szert, okvetlenül még több agyvelőt szomjaz." "

1 megjegyzés:

  1. LOL ezt zombis könyvet akarom! :D
    (-csöndben megjegyzi, hogy akinek megvan esetleg, küldheti-)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.