"emberfarkasos" film

október 03, 2009
Ez a Vér és csokoládé (vagy ahogy a narrátor mondja a filmben: blad end csaklit - a film am szinkronos, szóval nem értem miért nem fordították le a címet ...).
Ez a film JÓ! Szerintem! :D
A történet egy fiatal lányról szól ,aki emberfarkas (a filmben használják ezt a kifejezést, azért írom ezt és nem az egyből beugró vérfarkas kifejezést ;)), és kötelességgel tartozik a falkája vezetőjének Gabrielnek, de ő szeretne emberként viselkedni, és nem akar gyilkos lenni, ellenáll a farkas mivoltának. Egy szép napon találkozik egy (helyes) művészfiúval, aki épp a készülő képregényéhez gyűjt anyago -ami, láss csodát pont az emberfarkas mitológiát dolgozza fel! A lány először megijed tőle, fél, hogy tudja a titkát, azért hívja következetesen "Farkaslánynak". És mint ahogy kell végül egymásba szeretnek, de ezt a falka és főleg Gabriel nem nézi jó szemmel, aki magának akarja Viviant (ő a főszereplő "lány" :)). A fiú (Aiden) önvédelemből megöl egy falkatagot, ezért megkezdődik a hajsza utána ...

A film nagyon izgalmas, sok benne az akció (lövöldözés, gyújtogatás, farkasokkal való harc ... ), és a misztikus téma is nagyon nyerő mostanság :) (Én a címben szereplő vér miatt arra tippeltem, hogy a Aiden vámpír lesz, de neeem, ez nem is baj)

[Amúgy a film egy regénynek a feldolgozása, Mo-on még nem jelent meg, Annette Curtis Klause írta]

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.