Tasmina Perry - Apuci lányai

Tegnap éjjel végeztem ki ezt a 748 oldalas monstrumot :D Annyira izgi volt a vége, hogy a felét együltő (vagy inkább fekvő) helyemben olvastam el!
A történet és a szereplők a Rúzs és New York c. sorozatra emlékeztet. A főszereplők, a négy nővér látszólag sikeres nők, akik szépek, megkaphatnak mindent, mégis van az életükben elég kudarc és fájdalom. A könyv vége pedig átment egy Agatha Christie szerű krimibe, de ez nem volt baj. Nagyon izgalmas, és szórakoztató volt ez a könyv. Egy dolog nem tetszett benne: a szereplők közti, hmm, intim kapcsolatot nagyon részletesen írta le az írónő. Enélkül már nem is lehet eladni könyvet ebben a műfajban, csak ha ennyire durván jelenítik meg a szexet?? Pedig nem vagyok prűd vagy ilyesmi, egyszerűen nekem ez kicsit sok volt, de ettől függetlenül szupernek tartom a könyvet, szórakoztató és könnyed, jó kikapcsolódás az egyetem miatt olvasott nehéz szakirodalom és egyéb szépirodalom után!

[Mivel sok blogon látom, hogy a bloggerek pontozzák az olvasott könyveket ezt a szokást én is átveszem :) ]
Nálam ez a könyv : 4/5

"A nyár strandkönyve - nem csak Jackie Collins- rajongóknak A Balcon nővérek gazdagok, előkelőek, és káprázatos áloméletet élnek. Mindenkit ismernek, mindenhol megfordulnak: a felső tízezer beachpartijaitól és a legelőkelőbb manhattani bároktól, Milánó exkluzív divatbemutatóin és Cannes sztároktól nyüzsgő utcáin át, egészen a legmenőbb és leggazdagabb férfiak ágyáig. Ám amikor arisztokrata és zsarnok apjukat holtan találják a kastély vizesárkában, apuci elbűvölő lányai is gyanúba keverednek. A Balcon család fényűző életének felszíne alatt bosszú, árulás, erőszak és sötét titkok rejlenek, amelyek véget vethetnek a családi sikertörténetnek... Szenvedély, hatalom, titok, szex - négy nő, akiknek a világ nem elég... Tasmina Perry a legsikeresebb női magazinok szerzőjeként kezdte írói pályafutását. Mára világszerte milliók által olvasott bestsellerek írója, akinek regényei új színt hoztak az igényes női irodalomba."

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.