Havi zárás - Március

március 31, 2017

A hónapban beszerzett könyvek: 0
(na jó egy reci érkezett ekönyvként, de az nem foglalja a helyet, így nem számolom :D)
Egész sikeres a szemléletváltásom: alaposan megfontolom, hogy milyen könyvre adok ki pénzt és inkább várok arra, hogy könyvtárból kivehessem. Aminek nagyon örülök, hogy ebben a hónapban több könyvemet el is tudtam adni, még a győri kirándulást is kihasználtam erre :)

Az olvasásaim (7 könyv) elég rapszodikusak voltak - volt amit egy nap alatt kiolvastam, annyira tetszett (Antilányregény), de volt olyan amivel heteket szenvedtem (First frost). Több közepes olvasmányba sikerült belefutnom, írtam is róluk egy közös bejegyzést. Ami kellemesen meglepett Tímár Krisztina fantasyja, ami kihúzott a First frost miatt érzett olvasási válságból is.

A márciusi terveim közül kettőt teljesítettem, de pár napja belekezdtem a harmadikba is (V.Woolf könyvbe). Közben hozzájutottam pár frissebb könyvhöz a könyvtárban, így inkább ezekkel folytattam az olvasást (Ava Lavender /nemsokára jön a poszt róla/, Neil Gaiman - Kilátás az erkélyről, Sylvia Lökhen - A csend ereje).

Úgy éreztem, hogy a blog kicsit most háttérbe szorult, mert a szellemi energiáimat inkább a könyvtári projektek - rendezvények kötötték le elsősorban. Az április remélem több jó könyvélményt hoz majd! Az élet más területén nincs okom panaszra, de ez a tiltekből is látható, annyira örülök a jó időnek, lehet menni kirándulni, sétálni, fagyizni! :)

A többiek márciusa:
Heloise, Nita, Kritta, Nikkincs, Pupilla, Amadea

4 megjegyzés:

  1. Gratu a nulla könyvhöz, nálam is ez most a helyzet! :) És még csak meg sem kell erőltetnem magam, nem is kívánom a könyvvásárlást. Visszairatkoztam a könyvtárba is, amennyit mostanában olvasok (kevés), bőven elég lesz az és az otthoni ellátmány.
    A könyvtárillat ráadásul utánozhatatlan. :))

    VálaszTörlés
  2. Nálam is csak egy útikönyv került be a kosárba, más nem is. :) Néha kell ilyen is. :)

    VálaszTörlés
  3. Gratula a nullához! :) Nekem két recim lett, az se sok, még mindig csak 5 könyvnél járok, lehet a feszten vásárolni párat! :D

    VálaszTörlés
  4. Nocsak, én lettem a legrosszabb!:)) A nullásak nagyon ügyesek.
    Nálam SAA már a barackfással elvágta magát, max. könyvtárban vagyok hajlandó belelesni a többi könyvébe.

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.