Vendégszereplés

augusztus 23, 2019
Az elmúlt heti tilt-ekben már utalgattam egy izgalmas lehetőségre, ami nemrég talált rám - most végre elárulhatom, hogy mi volt az!

A LibrAmore podcastot lelkesen hallgattam az indulásuk óta, és máig ők és a Popkultcsajokstb a két kedvenc podcast csatornám. 

Nina és Móni nyáron felvetették, hogy szerepelhetnék náluk egy adásban, amit egy személyes találkozással meg is valósítottunk. Beszélgettünk a blogolásról, a megjelenések figyeléséről, kedvenc írókról (sok név persze eszembe se jutott hirtelen, de utólag pótolhattam :D). Móni és Nina kedvessége sokat segített, nagyon jót beszélgettünk az adás előtt és utána is, de azért kicsit persze zavarban voltam :D

7 megjegyzés:

  1. Juj, ez nagyon szuper! Gratulálok :)) A napokban mindenképp meg fogom hallgatni - most valahogy nagyon el vagyok maradva a podcast hallgatással, de ezt a részt előre veszem :))

    VálaszTörlés
  2. Tök jó lett az adás, ami meglepett, én mindig úgy képzeltem, hogy magasabb hangod van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :D a hangomon én is meglepődtem, fura visszahallgatni saját magunkat. Meg persze a hibákat is jobban észrevettem visszahallgatva, na de sebaj :D

      Törlés
  3. Végre ma én is meghallgattam :) Nagyon szuper lett, tök jó most már hangot társítani hozzád :) (Lobohoz csatlakozva én is magasabb hangot képzeltem hozzád egyébként :) ) És mennyire látszik, hogy rendszeresen olvaslak, a szerzőkkel, könyvekkel kapcsolatos kérdésekre szinte mindig tudtam, mit fogsz válaszolni :)
    Gratulálok hozzá még egyszer, jó volt téged (is) hallgatni :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó adás volt, gratulálok! :) Annyira szuper látni, ahogy kiteljesedtél a könyves/könyvtáros közösségben. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok! :)
    Ez mindig nagyon érdekes, hogy képzeled el írása, néhány fotója alapján a másik embert :)))
    Akkor nagyon ismersz - kösziii! :))

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.