Legjobb bloggeres élményeim

június 28, 2019
A blog szülinapi bejegyzéssorozat az utolsó részéhez érkezett - összegyűjtöm, hogy mik voltak a legjobb élményeim az eltelt 10 év alatt. Gyertek velem egy 'nosztalgiaútra'!
  • Az egyik első bloggerek között terjedő díj, aminél megjelöltek engem is, itt már emlegetem Amadeát :D
  • 2010. novemberében szerepeltem a molyos blogos 'tornasorban' -  emlékeztek még erre a ranglistára?
  • Első könyvhetem Budapesten (és most jöttem rá, hogy eddig csak kétszer jutottam el, 2014-ben és 2015-ben :D), ahol először találkoztam Grecsó Krisztiánnal és Baráth Katalinnal.
  • Első könyvfesztem Bp-en, oda többször elmentem (5-ször) - itt találkoztam először On Sai-al és Kleinheincz Csillával akik már ismerték a blogomat, amin nagyon meglepődtem de nagy vigyorral távoztam a két dedikálásról; na és ekkor találkoztam először Amadeával is :) 
  • Évekig nem osztottam meg az ismerőseimmel, hogy blogot írok - az utóbbi éveben 'vállaltam' fel az arcom a blog mellé. Ennek egyik fontos eseménye volt a helyi kulturális szervezet által szervezett beszélgetés ahol két könyvtáros (volt) csoporttársammal meséltünk a hobbinkról. 
  • Na és az elsők: először könyvet kapni egy kiadótól, hogy írjak róla; először találkozni az évek óta a blogjukról ismert emberekkel; először szóba elegyedni írókkal-költőkkel - akár online is. 
  • Amikor úgy keresnek könyvet a könyvtárban, hogy olvasták az ajánlómat és ezért szeretnék kivenni. 
Sok örömteli pillanatot okozott a blogolás, most csak egy kis válogatást hoztam össze - remélem tetszett nektek is. :) Jövő pénteken pedig már tényleg betölti a 10. évét a blog :D

A sorozat első, második, harmadik része.

2 megjegyzés:

  1. Mekkora nosztalgia trip :) Jó volt olvasni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nem gyűjtögettem össze annyi posztot - emléket, de néha visszatekerek, és fura olvasni magam :) Több volt a személyes szösszenet, meg az örömködős - beszerzős poszt.

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.