Things I Love Thursday #51

december 20, 2018
- nagyon szépen havazott a hétvégén, jó lenne ha jövő hétfőn is kapnánk belőle :)
- megnéztük az X-faktor idei utolsó részét, amit évek óta nem követtem - az eredménnyel nem vagyok elégedett, viszont jó volt most ősszel - szinte minden szombat este erre várni és együtt nézni. :)
- vasárnap elvonatoztunk Győrbe, barátokat találkoztunk (éskaptamszépújbögrét!) és persze megnéztük az adventi vásárt (sok fotó itt)
- Popkultcsajok podcast téli nyereményjátékán én is nyertem - nagyon szerettem volna egy könyvvásznat, plusz öröm, hogy Brigi készítette :)
- képeslapok barátoktól, amik mind mosolyt csaltak az arcomra <3
- megvan az idei 200 könyv (képregény, versek, rövid könyvek - de 200 :D). Ha már molyos plecsnik, megszereztem a Fantasyrajongót is (egy ideje már elérhető lehetett, csak nem jött értesítés).
- végre visszakaptam az októberi BASC dobozom árát... ez egy szomorú história, sajnálom, hogy ekkora csalódással ért véget ennek a szuper ötlet meghonosító cégnek a története.
- hétfőn jött a hír, hogy jövőre érkezik Kleinheincz Csilla, Ólomerdő sorozatának befejező része! :)
- A titkos történet újraolvasása - 2015-ben olvastam először, és egyből kedvenc lett. Tavaly megvettem a Park új kiadásában és most jutottam el ahhoz, hogy újraolvassam. Nagyon tetszik megint, és szerintem pár év múlva újra előveszem.
- mindenki ajándéka beszerezve, becsomagolva - sőt valaki már meg is kapta :)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.