Őszi nyereményjáték!

szeptember 30, 2018
Tavaly ősszel is volt egy kis nyereményjáték a blogon - szerettem volna idén is hasonlót. Most egy friss megjelenésű könyvet nyerhettek meg a Metropolis Media Kiadó jóvoltából!

A lehetőség most a scifi kedvelőinek kedvez - a nyeremény nem mást mint a lengyel író, Janusz A. Zajdel Alsó ​határérték c. könyve.
"Hogy ​boldogulnál egy olyan világban, ahol a virágzó korrupció legfőbb eszköze az emberek IQ-szintje? Argoland futurisztikus városállamának társadalma a polgárok intelligenciahányadosa szerint tagozódik szigorú kasztrendszerbe. Ez alapján kapják fizetésüket is, amit mindenki pontokban kap, és a Kulcsán tárol, ezen az elektronikus berendezésen, amely személyi adatait is hordozza, valamint egészségügyi állapotát is folyamatosan megfigyeli. Adi Cherryson, gúnynevén Sneer minden eszközzel próbál beolvadni környezetébe. Kerüli a feltűnést, még az értelmi szintjét is alacsonyabbnak tetteti, csak hogy a hatóságok békén hagyják. Háborítatlansága azért is fontos, mert a gazdaság fekete ágazatában dolgozik, más emberek intelligenciatesztjét segít meghamisítani a kedvezőbb besorolás érdekében. Amikor aztán elveszti a Kulcsát, egyszeriben megszűnik kiváltságos helyzete, meg kell járnia a társadalom legmélyebb bugyrait, és a hatóságok is érdeklődni kezdenek iránta. Egy titokzatos nő nyújt neki segítő kezet, és fölfedi előtte zárt társadalmuk rejtett arcát.Janusz A. Zajdel a lengyel tudományos-fantasztikus irodalom Stanisław Lemhez hasonlóan ikonikus alakja, számos díjat nyert, sőt maga is egynek a névadója. Művének megjelentetésével jelentős adósságot törleszt a magyar könyvkiadás."
A nyereményjáték 2018. szeptember 30-án indul és október 10-én zárul. Csak magyarországi címre tudom elpostázni a könyvet.

A feltételek - töltsd ki megfelelően a Rafflecopter dobozt:
- látogasd meg a blog Facebook oldalát ezen keresztül,
- ha van twittered, akkor oszd meg a nyereményjátékot ezen keresztül,
- plusz pontot ér, ha követed a Twitter profilom,
- szintén plusz pont és választható feladat - kövessetek Instagramon,
- ill. legyetek a blog rendszeres olvasói.

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.