Things I Love Thursday #7

február 15, 2018
- újranéztem a Girls első évadát + új kedvenc zenét találtam az egyik rész végén (Robin - Dancing in my own, eddig csak a Callum Scottos verziót ismertem)
- finom volt az oreós torta,
- befejeztem Az Úr Sötét Anyagai trilógiát (régen voltam már így, hogy végigolvastam zsinórban egy sorozatot)
- Valentin nap és nagy könyvajándékozó/elhagyó nap volt tegnap nálam is :)
- ma mehetek átvenni a Book a slothos dobozomat, igaz tegnap este az instagram elspoilerezte nekem a tartalmának egy részét (egy felhasználom albumként tette fel, az első kép volt a felhívás, tovább is görgettem, de amikor újra megnyitottam az appot, akkor már a második képet mutatta... na de legalább egy olyan könyv került bele, amivel szemeztem. A részletekkel pár nap múlva jelentkezem ;) )

2 megjegyzés:

  1. Én már nézegettem spoileres posztokat a BSC dobozról, és kicsit sajnálom, hogy nem ezt rendeltem a fantasy hősnők helyett, elég jónak tűnik! Majd várom a posztod róla! :)
    Nagyon ritkán van nekem is, hogy egyben darálok trilógiát, vagy más sorozatot, a papírmágus volt ilyen tavaly. :) Most meg a Fever, de az újrázás. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nálam is fennt van :D
      Igen tényleg, azon meg is lepődtem, hogy egyben letudtad - egyrészről jó, mert nem kell kiszakadni a világból, de engem már kezdett a végére kicsit nyomasztani, hogy jaj mennyi más könyv is vár rám :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.