8. blogszülinap!

július 05, 2017
forrás
2009 óta sok minden történt velem, életem egyik nagy változása épp az utóbbi évben: elbúcsúztam több embertől - egyrészről az új munkahely, másrészről egy párkapcsolati döntés miatt. De a blog és az olvasás állandó - amikor a legmélyebben voltam, akkor is itt volt/voltatok nekem, és a könyvek mindig segítettek valamilyen formában - elterelték a gondolataimat, vagy lendületet adtak. 

A statisztika:
Összes bejegyzés - 1457
Követők - 142 feliratkozott olvasó, 95 követő a Bloglovinon és pont 150-en lájkoltátok a blog Facebook oldalát! :)
A leglátogatottabb hónap idén januárban volt a belső statisztika szerint, ekkor megduplázódott az eddigi legjobb eredményem!
A legnépszerűbb posztok: Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót!, Simon Márton - Polaroidok, Thomas Hardy - Egy tiszta nő, Szabó Magda - Az ajtó, Stendhal - Vörös és fekete
A legkedveltebb rovatok: Havi tervek (vagy akármilyen listázós, tervezős bejegyzésem), a TILT-ek, a Havi zárások és persze a Friss könyvek - ezeket mindig kiugróan többen nézitek meg, mint a 'sima' könyves bejegyzéseket

A terveim a jövőre nézve, hogy továbbra is érdekes olvasmányokra bukkanjak, amikről mesélhetek, és ajánlhatok nektek. Tavaly októbertől már a munkában is visszaköszönhet a hobbim, ami az egyik legjobb dolog ami történhet valakivel, aki szeret olvasni #könyvtárosélet <3 

Köszönöm mindenkinek, aki olvassa a blogot, kommentel, vagy bármilyen formában követi a 'munkásságomat'. 

12 megjegyzés:

  1. Neked is boldog blogszülit, és még nagyon sok ilyet! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszületésnapot!
    Katherine

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot, mindig azt hiszem, hogy ennél később kezdtél el blogolni olyan fiatalos vagy (és a blogod is :)
    csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszülinapot! :D Nahát, mi tényleg mennyire egyszerre kezdtük el, de Lobohoz hasonlóan én is mindig fiatalabbnak gondoltam a blogod, talán ez azért lehet, mert csak később találtam rád, nem az első körben. :)
    Hú, én elfelejtettem a népszerű posztokat listázni, pedig akartam, na mindegy. :D

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm :)))) Remélem még sokáig boldogíthatlak itt titeket :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon-nagyon sok boldog blogszülinapot! :) Bár nem kommentelek mostanában, de mindig várom és olvasom az új posztokat! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :))
      Instán látom nálad is zajlik az élet, remélem majd még a blogjaidra is lesz időd, szerettem olvasni :)

      Törlés
  7. Boldog blogszülinapot és még legalább kétszer ennyit! :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.