Top5 - 2017 tavaszi olvasmányai

május 29, 2017
Elég sokat olvastam az utóbbi három hónapban és viszonylag sok jó olvasmány követte egymást. Az alábbi ötöt (+1et) tudom különböző okok miatt kiemelni és ajánlani nektek is :)

Sarah Andersen – Big Mushy Happy Lump - talán már mindenki ismeri Sarah Andersen képregénykockáit, amik legalább Facebookon előbukkanhattak a hírfolyamotokban. Nekem nagyon tetszett ez a válogatás is, amiben az öltözködés, a testkép, de a kommunikációs helyzetek is megint előkerültek. Ha ki szeretnétek kapcsolódni ajánlom a könyvet magyarul vagy angolul ;)

Elena Ferrante - Briliáns barátnőm - ezt a könyvet a megjelenésekor kíváncsian nézegettem a kedvenc bloggereimnél, a legtöbben oda voltak érte. Én még nem olvastam az írótól, ezért kíváncsian és kicsit félve kezdtem neki. Nagyon megfogott, ezért biztosan beszerzem a folytatásokat is.
V. E. Schwab - Egy sötétebb mágia - most sok helyen olvashattok erről a könyvről - ha szeretitek az urban-fantasyt, és a régens-kori sztorikat, akkor ajánlom. Engem nagyon megfogott a világa, együtt lélegeztem a szereplőkkel.

Kelsey Mille - Big girl - egy véletlennek köszönhetően került a kezembe ez a memoár, ami a testképpel, a diétázással foglalkozik. A tavasz során olvastam még egy könyvet ami a súlyfelesleggel való küzdelemről szólt - a szépirodalmi Antilányregény egy más aspektusból dolgozta fel a témát, de ezt is nagyon ajánlom!

Klausz Melinda - Megosztok, tehát vagyok - tavaly már olvastam tőle könyvet, így tudtam hogy kb mire számíthatok: egy érthetően, informatívan összeállított könyvet kaptam, ami az internetes lét többféle területét feldolgozta. Egyfajta kötelező olvasmány minden felelős internetezőnek ;)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.