Top5 - 2016 őszi olvasmányai


Összegyűjtöttem az idei őszi hónapjaim legjobb olvasmányait. A szeptember kis olvasási válsággal indult, de utána jó pár különleges könyvet olvastam, az öt pontra értékeltek közül az alábbiak emelkedtek ki igazán:

A HP dráma engem nagyon megtaláltam, most pedig HP újraolvasós maratont tervezek több tényző hatására. Azt hiszem a 2016 megint a Potterheadek éve ;)

Ezt a könyvet Katacitától kaptam és ez rántott ki a szeptemberi rossz olvasmányok sorozatából :) Egyre jobban rákapok a HVG-s könyvekre, most a könyvtárban is több ilyet kinéztem. Köszi Kata, ez a Te érdemed ;)

Egy régóta halogatott klasszikus.

Szintén Katánál olvastam róla idén először, és azóta szerettem volna. Nemrég a könyvtárban rábukkantam és teljesen elvarázsolt.

A legfrissebb kedvenc - egy nehéz időszakban olvastam, nem mondom hogy ennek a hatására változtattam az életemen, de lehet hogy ez is segített.

Nektek mik voltak a legjobb könyvélményeitek ebben a három hónapban?

Megjegyzések

 1. Hű, lehet, hogy csak nálam, de nagyon rossz minőséggel jelenik meg a kép a könyvekről :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nem nagy felbontású, javítottam ;)

   Törlés
 2. Nagyon jó lista! Örülök, hogy azért ennyi jóféle könyv is akadt mostanság. :)
  Nekem is volt azért pár emlékezetes, ami horogra akadt, most így hirtelen a Madarak a dobozban, a Kakukkszó a Very Good Lives ugrik be (Rowling beszéde). A HP és az elátkozottat én még augusztusban olvastam. :)

  VálaszTörlés
 3. Na ezt majdnem mindet olvastam is! :) Örülök A holland szűznek, annak meg végképp, hogy A kérés művészete jó helyre került. :)
  Nekem nem volt túl erős az ősz (meg úgy az egész év) könyves szempontból, de a Járok egyet nagyon tetszett, meg minden nyűgöm ellenére azért a Gonosz pályát is szerettem. Ja és a Wink, Poppy, Midnight elég tűrhető YA. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)