Things I Love Thursday #43

november 03, 2016
- megérkezett az új HP könyv (amit persze már el is olvastam) és Jeanette Winterson regénye (annyira jó, hogy a Kossuth kiadó most kiadja ezt a Shakespeare-es sorozatot!)
- hétvégén dolgozgattam az új Nyírd ki ezt a naplómon
- hosszú hétvége
- találtam egy új sorozatot, rajzfilm nem a teljesen bárgyú fajta! (Gravity Falls/Rejtélyek városkája - snitten futottam bele pár képbe és megtetszett)
- a Bow lakk tényleg egy csoda :)

6 megjegyzés:

  1. a DM Life book-ot mi is beszereztünk Pupival délután, és annyira de annyira szépséges <3 Alig várom, hogy madj beleírjak :)

    VálaszTörlés
  2. Anett megelőzött! :D Én is akartam írni, hogy már nekünk is van, bibibííí! Tényleg nagyon jó, tetszik! a mérete, az illusztrációk, a felosztás... :)
    Az újabb naplónyírós posztot várom majd. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a barátnőm szerzett egy példányt a Lifebookból, alig várom, hogy hozzám kerüljön. :) Pedig amúgy nem vagyok nagy határidőnaplós, de erről annyi jót hallottam már, hogy most már nekem is ki kell próbálnom. :)

    VálaszTörlés
  4. Egyennaptár, jeeee :D
    Amúgy futottam bele olyan kommentbe, hogy valaki azon fanyalog, hogy jaj mindenkinek ilyen van nekem már nem is kell.... De ha egyszer jó? Akkor engem nagyon nem érdekel mennyi nőnek van ilyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezt nem is értem. Ez nem olyan, mintha mindenkin ugyanaz a ruha lenne a bulin. :D Ez max a táskádban van, vagy leginkább otthon. :D Ki látja, hogy hány más embernek van még ugyanilyenje? :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.