Szeptemberi tervek

Most, hogy lement a nyelvvizsga bátran nekiállok tervezni a hónapom maradék részét :) Molyon már készítettem egy listát, amire feldobáltam jó néhány könyvet, de most visszatérek a havi lebontású tervezésre. Lesz még egy-két plusz pihenőnapom a hónapban, ezért remélem egy hosszabb vcs-s könyv is 'lecsúszik'.

 1. Mark Linley: How To Draw Anything (augusztusi szerzemény)
 2. Kjell Askildsen: Úgy, mint azelőtt (szintén augusztusi szerzemény, novelláskötet úgy gondoltam ezzel biztos gyorsan haladok)
 3. Imre Viktória Anna: A bosszúszomjas doktor (a 2016-os fantasy kihívásra már csak egy könyv kell, vacilláltam, hogy ez legyen vagy Max Gladstone könyve, de inkább a magyar fantáziavilág felé húz a szívem)
 4. Géher István (szerk.): Ellenfelek (vcs, már csak 4 könyv van hátra!)
Plusz szeretnék írni Keri Smith How to be an explorer of the world könyvéről - ehhez újra átfutom, továbbgondolom.
A Nyírd ki ezt a naplót miatt is lesz új bejegyzés, szeretnék egy újabb videót készíteni, bemutatni miket alkottam az elmúlt hetek alatt (lassan kész lesz, szerintem az ősz végén befejezem).  

Amúgy: örülök hogy egy időre lement rólam a tanulás terhe, egy hónap múlva kiderül milyen eredménye volt az utóbbi hetek intenzív tanulásának... 
Szeretném jól kihasználni az őszt, ha már nyáron nem voltam szinte sehol, akkor most kirándulni, fotózni menni és programokon részt venni. :)

Megjegyzések

 1. Drukkolok, hogy meglegyen a tanulás eredménye. :) Én is azon agyalok, hogy készítsek-e őszi tervet, vagy sem, mert általában nem tudom tartani, de most kedvet kaptam. Imre Viktória Anna bosszúszomjas doktora nekem is a várólistámon csücsül, lehet, hogy Mr. Holmes után nekikezdek, kíváncsi vagyok a véleményedre. A programozás nálam is be van tervezve, ma pedig már hangolódtam az őszre sütőtöklevessel és Mr. Holmes-szal. :) Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! :)
   Írj! Jó szerintem átnézni mik vannak, nálam a mit 'kell' olvasni is fontos szerepet kap a kihívásmániáim miatt :D
   Na én meg a Mr. Holmesra vagyok kíváncsi, ohh és sütőtökleves! Neked is ;)

   Törlés
  2. Írtam is és keddre be is ütemeztem a bejegyzést, köszi az inspirációt Neked is és PuPillának is! :)

   Törlés
  3. Kíváncsi vagyok nálad hogy alakul az ősz ;)

   Törlés
 2. Szerintem a sok tanulás meghozta a gyümölcsét, szorítottam nagyon! :)
  Pihenj ősszel, megérdemled, ilyenkor a legszebb a természet, fotózni, kirándulni, töltekezni a téli időszak előtt szerintem szuper dolog egy végig dolgozott nyár után :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, annyi drukkot kaptam hogy muszáj! :)))
   Te is, mert te is megérdemled a töltődést! :)

   Törlés
 3. Biztos vagyok benne, hogy jól teljesítettél! :) Ilyenkor édes a kikapcsolódás, olvasás. :) Remélem sok kijut belőle.
  A Keri Smithes posztokat mind várom, meg az új videót is. Illetve különösen kíváncsi vagyok mit szólsz az Imre Viktória Anna könyvhöz, majdnem megvettem, aztán utóbb levettem mindenféle listámról mégis. Nem tudom érdemes-e mégis elolvasni... ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy legyen!
   Bizony, bár bizonytalan voltam hogy most mit kezdjek el? :D
   Nemsokára remélem mindkettővel szolgálhatok!

   Törlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)