Things I Love Thursday #32

Szombaton Győrben jártam, ahol találkoztam Katával, Pupillával, Nikkinccsel és Nitával - Kata megmutatta nekünk a belváros szépségeit, a kedvenc helyeit, sokat beszélgettünk és sétáltunk :) Na és jókat ettünk-ittunk, ahogy látható a képeken, sőt még a Moyra boltba is beszabadulhattam (nem jöttem el üres kézzel :D).

A Lidlben megtaláltam a tökéletes jegyzetfüzetet (könyv inkább mert kemény kötésű, és 140 oldalas), fekete notesz, aminek elég vastagok a lapjai ahhoz, hogy rajzolgassak bele. (ezért is jó lesz ha megjön Bookdepóról az egyik rendelésem: egy hogyan rajzoljunk könyvről van szó :D).

Kitaláltam, hogy kipróbálom az avokádót - és elsőre nagyon finom avokádókrémet készítettem belőle, nem volt nehéz :)

Jo Walton - Mások között könyve annyira jó! Nemsokára kifejtem miért is :D 

Írtam jó pár blogposztot ide és a másikra is (időzívet érkeznek majd), mindent csak ne a németet :D (ma megyek nyelvvizsgára jelentkezni, szóval majd szeptember 9-től kérném a pozitív energiákat ;))

Megjegyzések

  1. Avokádóhoz ajánlom a turmixot, rettentő finom. 1 avokádó, fél liter tej, vaniliás és sima cukor, összeturmixolni, isteni. :D én csak ebben a formában fogyasztom, amikor egyszer próbálkoztam a krémmel, az nem lett az igazi, de azért még nem adom fel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, kipróbálom majd! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)