12 napos blogger kihívás - 6. nap

augusztus 09, 2016

6. nap
Dolgok, amik halálra idegesítenek 


Van egypár - jól fel is húztam magam miközben ezt írtam :D

- a hülye kérdések/kommentek. Néha a kérdések önmagukban :D Múltkor kaptunk egy olyan kérdést párom anyukájának egyik szomszédjától - igazából egy bunkón odavetett megjegyzést inkább - hogy "mikor csinálunk nagymamát párom anyukájából"... (közöd!?)
- amikor találkozik valaki az online 'jelenlétemmel' (blog, instagram) 'imádom', amikor megjegyzi hogy neked ugye sok szabadidőd van? Igen, ja, úgy tűnik, valóban. De én így vagyok boldog jelenleg, szóval...
- a buta valóságshowk, műsorok 'sztárokkal' - ezért (sem) nézek évek óta tévét.
- a határozatlanság - persze sokszor én is az vagyok, de magamban se szeretem, másban meg pláne nem :D

12 megjegyzés:

  1. Ezekre az intim kérdésekre bunkón vissza kell válaszolni. Hogy pl. esetleg szeretné legközelebb nézni is, ahogy iparkodtok az ügyön? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű nagyon felhúztam akkor is magam, valamit visszaszóltam, aztán szitkozódva húztam páromat, hogy ne udvariaskodjon velük :/

      Törlés
  2. Eleve iszonyat ronda mondatszerkezet, másrészt igen, mi köze hozzá... Ha tőlem legközelebb megkérdezik ezt, megmondom, hogy magánügy, vagy azt, amit Pilla írt.:D
    Miért szeretnek az emberek efféle kérdéseket feltenni? Melyik suliba mész, mi szeretnél lenni, mikor lesz gyereked, mennyit keresel, ennyire nem jut eszükbe egy értelmes, társalgásindító kérdés? Még a "Hogy vagytok?" is jobb.

    Pilla: Szakadok rajtad.:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És tényleg magánügy :S
      Mert buták és/vagy bunkók, vagy nincs annyi empátiájuk, hogy ne vájkáljanak más emberek életében.

      Törlés
  3. Bocsi, lemaradt: aki pedig a szabadidődről kérdezősködik, szinte biztos, hogy irigy. Vagy semmi fantáziája nincs, hogy az üres óráit valami hobbival kitöltse.
    Még csak kedd van, de már tombol nálam a mizantrópia.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fúú én rájöttem, hogy semmi nem idegesít jobban, mint amikor valaki számon kéri a szabadidőm eltöltését rajtam. Miért nem inkább ezt csinálod vagy azt vagy akármit, meg miért nem jöttök gyakrabban, ne menjetek még, RÁÉRTEK. Ja, kurvára. (Bocs)
      Ez a nagymamás kérdés meg te úristen. Eleve az kifeszít, amikor a gyereket valaki unokának tekinti, és nem két ember gyerekének, ha értitek, mit akarok mondani. A gyereknek kb. a 20. szerepe az, hogy unoka, és hihetetlenül önző dolog követelni valakitől, hogy csináljon unokát.
      Én eldöntöttem, hogy ha legközelebb megkérdezi valaki h miért nincs gyerekem, vagy azt mondja, hogy "majd amikor neked lesz", akkor azt mondom, hogy nekem nem lehet. Kíváncsi vagyok, ilyenkor mi lesz a reakció. :D

      Törlés
    2. Igen, ez engem is idegesít, bár a legtöbben - akik ismernek - nem bántanak amiatt, hogy mikkel szöszölöm el az időmet :)
      Értem, és igen - hülye dolog na.
      Döbbent tekintet :D Amúgy ez nekem is eszembe jutott a fenti eset után, hogy mi lenne ha beteg lennék, és nem lehetne? Akkor hogy esne, és ebbe persze már senki nem gondol bele, hogy mi van azzal akinek nem lehet, és belefut egy ilyen kérdésbe :/

      Törlés
  4. Mert a nagymamát úgy csinálják, mi? :)) Komolyan, én sem értem az embereket. Ha egyedülálló vagy, akkor mi a baj veled, miért nincs párod? Ha párban élsz, mikor házasodtok, mikor lesz gyerek? Ha van gyerek, mikor lesz kistesó? Falnak megyek ezektől a kérdésektől és olyan lennék néha, mint Baráth Kati Méregzsákja :)
    A sokat olvasol témát nekem is szokták mondani. De ha már visszaszólok, hogy nem kéne annyit tévét nézni, akkor rögtön csúnyán néznek rám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, így készül :D
      Valamibe mindig bele tudnak kötni, persze a saját gondjaikat nem teregetik ki, vagy nem olyan szemmel nézik.
      Helyes! :D

      Törlés
    2. Nikkincs, ez a tévés válasz jó.:D
      Vagy az lehet az ok, hogy ezek általános, mindenkit érintő témák, és azt gondolják, hogy erről csak lehet beszélgetést kezdeményezni. Pedig még az időjárás is jobb lenne.

      Törlés
  5. Nekem a mikorra terveztek gyereket kérdésről mindig Bridget Jones jut eszembe, amikor magában puffogva a következőt gondolja: ó fogjátok már be! Mi szinglik sem állunk elétek, hogy és mondjátok, 40 év után még szexeltek a párotokkal?
    Tőlünk mindig a kistesót kérdezik. Ha olyan pillanatomban kapom meg a kérdést, akkor vissza szoktam kérdezni, hogy most komolyan arra vagy/vagytok kíváncsiak, hogy szexelek-e védekezés nélkül? (tudom, tudom bunkó és antiszociális vagyok... )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, ő is szívemből szól :D
      Nem vagy az, ez is megint egy olyan téma, ami két emberre tartozik csak, és kész! Persze meg lehet kérdezni, de normális formában - de sokan ezzel nem foglalkoznak.

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.