Things I Love Thursday #27

július 07, 2016

  • Pénteken megjött a Nyírd ki ezt a naplót, amire hétvégén rá is kattantam - írtam róla itt és még egy kis videót is készítettem (és valószínűleg ennek köszönhetem a legalább 20+ új követőt Instagramon :D).
  • Szombat délelőtt beszabadultam az Alexandrába és kihasználtam a nyári akciót: összeválogattam 4 Európás könyvet (kettőt nekem-kettőt apukám szülinapjára).
  • Szombat du lezajlott a 'diplomaosztónk' - a hiányzó nyelvvizsga miatt nem volt akkora élmény, mint az előző, alig vártam hogy vége legyen :D
  • Mamánál fotóztam sok szép virágot.
  • 7 éves lett a blog :)
  • -1 vcs-s könyv

8 megjegyzés:

  1. Tök jók a Wreck this journal-ös képeid, meg a videó is! :) Nekem általában jobban tetszenek a díszítősebb verziók, mint a nagyon szétrombolósak, a tiéd is inkább olyan - mármint szép :)
    Mikor tervezel amúgy nyelvvizsgázni? (lehet, hogy írtad már, de agyam=szita)
    Hát akkor neked már nem lesz nullás júliusod :D én még tartom magam, jelenleg tényleg rosszul vagyok, ha könyvvásárlásra gondolok, bár múltkor bepakoltam pár cuccot a libris virtuális kosaramba, aztán gyorsan távoztam az oldalról. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, eléggé rákaptam, ma is készítek majd egy kis videó - kértem egy segítő kezet (állványhíján :D). Igyekszem én is nem romblolni, de jól fog ez jönni a rosszabb napjaimon, tudom!
      Nyelvvizsga - ősz elején, szeptemberi időpontokat néztem, szóval júl-aug. lenne a felkészülés időszaka.
      Hű én a Lírás nagy akcióval voltam így, aztán tegnap a bev.kp-ban a Líránál, kinn kínálgatták magukat ezek a könyvek, 99 ft, meg 300! Elina Hirvonen könyvét muszáj volt elhoznom! :D

      Törlés
  2. Mindjárt megkukkantom a videót, jujj, kíváncsi vagyok! Mondom ezt úgy, hogy engem nem villanyoz most fel ez a naplós dolog, de arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy Neked mit sikerült kihozni belőle. Boldog blogszülinapot! Én szombaton készülök a Szandiba, a Párizsi Nagyáruházba, imádom azt a helyet, a pénztárcám már nem annyira.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, majd írd meg akárhol hogy tetszik! :)
      Köszönöm!
      Hű, én még nem voltam ott, de majd egyszer! Majd megnézem mire csábultál el ;)

      Törlés
  3. Milyen sok történés egy hét alatt! :) Boldog blogszülit még egyszer, és hajrá a nyelvvizsgához. Nálunk is lenne ünnepélyes átadás, talár+kalap stb, de 12eFt, úgyhogy mindenki kihagyja, plusz szabit sem szeretnénk rá kivenni. Majd becsattogok vmikor a papírért.
    A Wreck this journal-őrület tényleg begyűrűzött hozzánk is, hihetetlen, hogy mindig van valami újdonság :)
    Én is vettem már egy könyvet júliusra, de többet neeeeem akarok :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és igyekszem!
      Hát a miénk is volt kb ennyi mindent összevetve, ezért sem volt őszinte a mosolyom :D Egyik csoporttársam, aki szintén 'csak' igazolást vehetett volna át el se jött - útiköltséggel neki nagyon nem érte meg, inkább kerti partyval ünnepeltek :D
      Igen, egyre több embernél látom én is instán és youtubon is!
      Én is így vagyok, de hát csak-csak becsúszik valami... és a hónap végén szerintem jön a nagySzandiakció!!!

      Törlés
  4. A Wreck This Journal miattad kezdte el piszkálni a csőröm... :)
    A diplomaosztót átérzem, én is a nyelvvizsga miatt nem kaptam meg a mesterdiplomát, sajnos én azóta sem nyelvvizsgáztam le... Na majd talán 2017-ben. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó néhány embert elcsábítottam rá :D
      Na akkor hajrá!!! :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.