Things I Love Thursday #20

május 19, 2016

♒ ledaráltam a Younger 2. évadát (jó kis sorozat a NY-i könyvkiadó szakmáról, a Bunheadsből megismert Sutton Fosterrel)

5 könyvet kiolvastam (úristen :D) - befejeztem a egy várólisacsökkentőst (5/12!), a Tizenegyes állomást, egy japán novelláskötetet (Az idő felett járó lány), Akunyintól a Halál szeretőjét és kaptam a Netgalleyről egy recikönyvet a könyvesblogokról,
♒ múlt héten 4-szer is tornáztam, így a heti minimumomat felemeltem 3 alkalomra, amiből 2-t már teljesítettem ezen a héten :)
♒ voltunk moziban - megnéztük az Amerika Kapitány Civil Wart - egynek jó volt, de kezd túl sok lenni a szereplő...
♒ óriásfagyikehely (#fckmydiet)
♒ mégmindignemvettemkönyvet :D

10 megjegyzés:

  1. Mennyit olvastál, de ügyes vagy! :)
    (Mondjuk tegnap én is lenyomtam 98 oldalt, pedig este 9kor értem haza :D)
    Fagyii, de jó, különben is a fagyi nem hizlal, én eldöntöttem. De lehet, hogy ezt minden évben elmondom, ez esetben bocs. :) Ennyi tornázás mellett meg simán belefér. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ment a könyvhabzsolás :D
      Az is jó, miből?
      Csak gyümölcs és tej, nem? Az nem hízlal :D (nekem nem rémlik! :)).

      Törlés
  2. Jó kis heted volt! :) és nagyon ínycsiklandó a fagyikehely. :) Hmm, motiválni kéne engem is egy kis mozgásra megint, de olyan nehéz elindulni... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fele is elég lett volna, a végén már csak bökködtem, hogy fogyjon már el :D
      Motiváció - na igen, az a nehezebb, meg megtartani az ütemet. Nekem három éve az segített, hogy rátaláltam erre az edzőnőre, nem utáltam a fejét, és nekiálltam. Nézegettem before-after képeket is, az is jól jött, és minél többször nyomtam le a fél órás programját, annál könnyebben ment és könnyebben álltam neki újra, akár másnap. Szóval Jilliant nagyon ajánlom - csak két súlyzó kell és fél óra!

      Törlés
    2. Nekem általában nem okoz gondot befalni a fagyikelyheket :D Egyszer Győrben ettem orbitális méretűt, de mondjuk teli volt pakolva gyümölcsökkel is. :)
      Igen, valamiért nehéz megtartani a motiváltságot, az állandóságot... régen könnyebben ment. de nem panaszkodni akarok. :) Súlyzózni nem szeretek, de megnézem, amit mondták, mi a teljes neve?
      A before-after képek és motivációs videók tényleg jók! :)

      Törlés
    3. Ez töményen édes volt - csokik rajta, meg tejszínhab, meg csokiöntet. fuhhhh :D
      Jillian Michaels 30 day shred - https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 - itt az első szint videója teljes hosszában ;)

      Törlés
    4. Hú, én nem nagyon szeretem a csokis fagyikat meg kelyheket, biztos ez valami anomálisa. :) Csokifagyit egyetlen esetben kérek, ha van étcsokis, az az igazi, tömör, nagyon fekete. :) :)

      Köszi szépen a linket! :) :*

      Törlés
  3. Ezt a Youngert jól megjegyzem magamnak, most a könyvek mellett amúgy is sorozatnézés kattanásom van (Flesh and bone + The Affair).
    5 könyv egy hét alatt? Azta! Nem semmi! Talán nekem ennyi lesz a május havi adagom :)
    Jól nyomod a tornát, most én is igyekszem erőt venni magamon és visszatérni az uszodába hétvégenként, ugyanis leadtam végre a szakdolgozatot. Oké, még a vizsgák és a záróvizsga+védés előttem áll, de akkor is megkönnyebbültem.
    Az a tejszínhabos kávé nagyon csábító ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem tetszene neked is -bájos, humoros sorozat és tényleg jó betekintést ad a könyvkiadás egy szeletébe.
      Volt ami rövid volt :)
      Hajrá, akkor jöhet a fellélegzés időszaka - nálam is most ez tombol, egyelőre nem állok neki tanulni.
      Finooom volt - nemdiétás az sem :D

      Törlés
  4. Nagyon irigyellek, hogy ennyit tudtál olvasni. Alig várom, hogy végezzek a vizsgákkal és én is belevethessem magam egy hatalmas könyvkupacba, bár azért most is elcsábulok sokszor. :D A tornához gratulálok, nekem az a tapasztalatom, hogy csak elkezdeni nehéz, aztán rájön az ember, hogy mennyire jó érzés. Csak így tovább! ;)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.