Things I Love Thursday #19

május 12, 2016
- megjött a Booklinetól a vászontáska, amit Instagramon nyertem
- rendeltem több egészséges-fogyis dolgot chia magot, zabpelyhet, gyógyteákat. Chia pudingot ki is próbáltam tegnap - undi, de elvileg csupa jó van benne.
- heti két torna pipa - szeretnék ezt minden héten teljesíteni. Most hogy jön a hosszú hétvége remélem még tudok növelni ezen a számon. Amúgy megint Jillian Michaels 30 day shred programját kezdtem el - olyan jó érzés, hogy a kezdeti egy-két alkalom utána amikor teljesen kikészültem a torna után, egyre jobban megy. :)
- áfonyás-epres-gránátalmás zabkása - ezt ettem egész héten tízóraira
- olvasással most nem haladtam annyit, mint szoktam, de legalább könyvet se vettem :D

4 megjegyzés:

  1. Ízlett amúgy chia puding vagy nagyon undi? :D Elsőre rosszul voltam tőle kb, aztán rájöttem, hogy ha már eleve teszek bele dolgokat, amik feldobják, akkor azért nagyságrendekkel finomabb. Kókusztejből (a híg fajtából) csinálom, meg még dobok utána kókuszreszeléket, juharszirupot is, másnap meg banánkát. :) Mondjuk szerintem tök nem laktató :/

    Ügyes vagy a tornázással, csak így tovább!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát elég undi, de sok gyümölccsel letoltam, ami megmaradt azt viszont már nem gusztosom :D Ahogy te csinálod az jól hangzik! Majd próbálkozom még vele, meg gondoltam hogy megszórom a zabkásámat vele. Hát engem se puffasztott el, mint ahogy ígérték :(
      Köszi, nyomom! :D Majd hétvégén egy 3. alkalmat is beütemezek!

      Törlés
  2. Csináltunk mi is chia pudingot, kókusztejbe áztattuk és gyümit kevertünk bele. Nem néz ki annyira szarul, de nem is annyira finom ellenben :D Inkább ennék egy sima csokis joghurtot, bár az sajnos feleannyira egészséges.

    Tök jó a vászontáska, nekem a bookline-tól az olvasós idézetes tok jött meg, de én hülye elfelejtettem beletenni az április szerzemények posztba. Ehh! Nah mindegy, majd következőbe ha nem felejtem el :)

    Annyira jó a virágos körömlakkos képed, a virágok pont olyanok mint a lakk csavaróján! Őrület!

    VálaszTörlés
  3. Ügyes voltál a bookline-os táskával. Nekem nagyon tetszett könyvfesztiválon, és én hajlandó lettem volna megvenni is, de csak 7000FT feletti vásárláshoz adták, amit kb. egy 4 négyzetméteres bódéban elhelyezett 20 sikerkönyvből kellett volna kiválasztani... Másnap online rendeltem tőlük 6500-ért, aztán gondolkodtam, h vajon 7000 felett adtak volna-e egyet.. Nem reklámozták sehol, legalábbis én később nem láttam. De te ezek szerint igen :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.