Things I Love Thursday #5

február 04, 2016
Ez a hét csak telik-telik, jött pár jó és rossz hír, úgy látszik volt értelme felkészülnöm januárban a sok önsegítő, stresszcsökkentő, önmegismerős olvasmánnyal. Ezt a hetet alig várom, hogy elteljen, mert hétvégén lesz a név- és szülinapom, és holnap egy miniszünidőre (by Bridget :D) indulunk!

x    pénteken bevásároltam a Rossmannban - imádom ezt a két új Essence lakkot! Az Isanás kézkrémet ColurfulFantasynál láttam, és az ő ajánlására vettem meg.
x      A lélek botanikája - úgy látszik ez az év a hosszú és elmerülős olvasmányokról is szól, most ebben a világban lélegzem, úgy mint pár hete Az esti ködök kertjében. Jók ezek a hosszabb lélegzetvételű olvasmányok, nem árt kicsit lelassulnom hozzájuk! A hétvégén szerintem ezt viszem magammal, így jövő héten érkezik a bejegyzés is róla. 
x    Blogolás adta a héten a legtöbb örömet - itt az, hogy többen kitöltöttétek a miniszavazást, egyik kérdést meg is válaszoltam, ami több bloggerinát inspirált. A másikon pedig kaptam két 'idegentől' első kommentet, amik nagyon feldobták a napom, mert bebizonyították, hogy másnak is hasznos és inspiráló lehet amit írok - ez adja a legjobb sikerélményt a blogírással kapcsolatban!
x    Pottermore - amikor indult az oldal, persze nagy fanként regisztráltam és játszottam vele, de az utóbbi években elhanyagoltam. Tavaly ősszel megújult, amit én tegnap tudtam meg erről a szuper blogról, ahol Nóra lefordítja a közzétett háttérsztorikat. Nosza, újra regisztráltam és megint a Hollóhátba kerültem ... szóval tényleg itt a helyem :D

5 megjegyzés:

  1. Remélem, a rossz hírek nem annyira rosszak! Előre is jó hétvégét nektek, pihend ki magad! :)) Merre mentek?
    Én mindkét blogodat nagyon szeretem, és nem csak azért mondom, mert online barátnők vagyunk. :))) Mindig feldobják a napjaimat a posztjaid! :)

    Én továbbra is képtelen vagyok belefeledkezni a könyveimbe... Oké, a Keserű ébredéssel nem volt gond, de most megint szenvedek eggyel, pedig elvileg nem rossz. Már totál nem tudom, hogy mit kéne olvasnom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát kiderül, most még képlékeny a dolog. Köszi, nem tudom, meglepetés lesz :)
      :)))))))))) Ennek örülök, én is mindig szeretem a tiéidet, sokat merítek belőlük. Amúgy azt figyeltem meg, hogy a több barátom /online és igazi/ vízöntők :D
      Hát akkor most ne olvass könyvet, nekem a sorozat/filmnézés/újságolvasás szokott segíteni, vagy esetleg valami nonfiction?

      Törlés
    2. De jó, meglepi, nagyon kíváncsi vagyok! Jó utat! :)
      Bevallom, fogalmam sincs általában, hogy ki mikor született, mondjuk arra emlékeztem, hogy veled nagyjából közeli időpontban (leszámítva az évet, persze:D), de majd figyelem. :)
      Ja, már gondoltam az egyik koreás könyvemre, az talán észhez térítene.

      Törlés
  2. Juj, köszi az említést! :) Hogy tetszik amúgy a krém? :)
    Pottermore-on én is a Hollóhátba kerültem, pacsi! :D
    Előre is boldog szüli -és névnapot! :) Nekem vasárnap volt a szülinapom (kiléptem a tizenévesek táborából :( :D), a névnapunkat pedig együtt ünnepeljük! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsmit :) Egyelőre még csak beleszagoltam, még van a másikból, így gyorsan elhasználom azt.
      A fent linkelt pottermore-os blogon többen írták a chatban, hogy ők a is a Hollóhátba :D Háztársak vagyunk :D
      Köszönöm, akkor neked utólag is boldog szülinapot és holnapra boldog névnapot nekünk!!

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.