Havi zárás - Február

február 29, 2016
Nem igazán megy nekem idén, hogy ne vegyek/szerezzek be sok könyvet :D A januári 5 után most 7(+1) könyvvel zárom a hónapot.

Gondoltam, hogy több könyvre teszek szert ebben a hónapban, már csak azért is, mert a szülinapomvan címszóval elkölthetem a karácsonyra kapott Líra utalványt (a lista utolsó három könyve). A Vérvöröst legjobb barátnémtól kaptam, így már teljes a Hófehér sorozat a polcomon. A Hogyan mondjam el neked...? igazából közös könyv, Valentin napra vettem magunknak. Az első három pedig a Partvonaltól érkezett.
Az alábbiak közül ötöt el is olvastam, a Vérvörössel majd valamikor újrázni fogok.
  1. Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában
  2. Christian Grüning: Az eredményes tanulás titka
  3. Jean-Gabriel Causse: A színek hatalma
  4. Salla Simukka: Vérvörös
  5. Hogyan mondjam el neked...?! - párkapcsolati kibeszélőkönyv
  6. László Móni - Lehetsz kivételes
  7. David Ebershooff - A dán lány
    +1 ekönyv: Oriana Fallaci - A harag és a büszkeség


A olvasmányaimról
A február a saját könyvek olvasásáról szól, a legtöbb recenziós volt. A februári terveimet nem sikerült olyan mértékben teljesítenem, mint amit gondoltam, de azért -1 könyv lekerült a vcs listámról!

A 9 elolvasott könyv se olyan sok, mert ezek közül 5 nagyon rövid volt, így nem vagyok annyira elégedett magammal :D De volt sok program, ami kihúzott a csigaházamból és nem 'hagyott' olvasni.

Amúgy szinte csak nonfictiönt olvastam (kettő kivételével), ez a téma annyira megfogott, hogy írtam is róla egy külön bejegyzést.

A könyvtárban nem jártam, mivel épp elég 'kötelező' olvasmányom akadt a hónapban. Márciusra majd igyekszem kicsit spontánabb lenni.

Pupilla írta, hogy megvált több könyvétől - eszembe jutott, hogy hiszen én is - két könyvemet sikerült eladni, de még két kis kupac árválkodik az egyik polcon, ők is gazdára várnak ;)

A február amúgy beillett volna januárnak, mármint egy része szürkébb és stresszesebb volt. A januáromat nagyon feldobták az életmódváltó, önsegítő olvasmányok. Reménykedem, hogy a márciussal jön a jobb idő, jobb hangulat, addig meg igyekszem okos dolgokat beépíteni az életembe :) Lesz egy hosszú hétvége és tavaszi szünet is, szóval jut időm majd a pihenésre és a szakdogaírásra is (amibe bele kell most húznom :D).

A többiek zárása
Katacita, AmadeaNita, Nikkincs, Pupilla, Zakkant, Anna

5 megjegyzés:

  1. De jó ez a kép! :) És szép a kupacka is!
    Kíváncsi vagyok, mit mondasz majd a Lehetsz kivételesre, valahogy a csaj blogja nem győzött meg, pedig érdekesnek találom a témát.
    A dán lány milyen (volt)?

    VálaszTörlés
  2. Nem baj, ha nem megy, ez a hobbink, punktum! :D Szuper ez a gif, nagyon tetszik! :)

    Én is várom már a márciust (vártam, mert mire megnézed ezt már holnap lesz szerintem :D), remélem kitavaszodik hamar, hiányzik a fény és a levegő. Depresszív volt tényleg a február, bár kicsit már kacsintott a tavasz. Jó, hogy mondod a hosszú hétvégét, jeee, már várom! :)

    Hajrá a szakdogával!

    VálaszTörlés
  3. Köszi :)) Most jut eszembe, hogy instagramra el is felejtettem megörökíteni ezt a kupacot :D

    PuPilla - naja :D igen, már március van, remélem az idő is lassan tavasziasabbra vált, most még sok az eső, persze az is kell a földeknek :)
    Köszi!! A héten belelendülök, vagyis már ma is :D

    VálaszTörlés
  4. Jó ez a kép, tök ügyi vagy! :)
    Azért te szépen vásárolgattál februárban is, de milyen ügyesen tartod, hogy olvasod is őket. A dán lány filmben nagyon különleges élmény volt nekem, a könyvet is szeretném majd elolvasni egyszer.
    Márciusi tavaszias időt azért már én is várom, csak azt nem, hogy nekem ez a hónap azt jelenti egy évvel öregebb leszek :( De majd a hosszú hétvégéken rápihenek az öregedésre és amúgy is itt van nekünk a szakdoga írás. Amihez neked is nagy kalappal!
    És szép az új háttér is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :))
      Igen, legalább apasztom is őket szinte azonnal. Hétvégén remélem lesz időm nekem is megnézni a filmet, nagyon érdekel.
      De a szülinap --> torta és könyvek? :) Köszi, és neked is sok sikert az íráshoz!
      Tegnap tavasziasítottam :))

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.