Things I Love Thursday #3

január 21, 2016
✰jól sikerült a pénteki vizsga, igaz utána a nátha ledöntött a lábamról, de legalább addig kitartottam
✰ elolvastam újra az első Harry Pottert
✰hosszas tipródás után rendeltem a H&M webshopból - ez katacita 'bűne' :D (mert láttam twitteren, hogy ő is fog rendelni, jól van béna kifogás :D), ma meló után tudom kibontani
✰nagyon rákaptam most újra a lila színre, ilyen szép, majdnem géllakknak kinéző körmöket alkottam a hétvégén két orrfújás között
✰már az országban van a Wishtrend rendelésem, kíváncsi vagyok a posta meddig kotlik rajta, de remélem nem sokáig...
gránátalma (és persze zabkásámba minden jó - narancs, dió, mazsola, kiwi, gránátalma)
 7 éves moly lettem kedden
✰ Az esti ködök kertje könyv - az idei első kedvenc!
✰ kávés Vadász cukorkák
✰ szuper könyvek a könyvtárból

8 megjegyzés:

  1. Láttam, hogy a Boldogságtervet már elkezdted, remélem, tetszeni fog! (Meg a többi is.) Gretchen Rubin stílusa szerintem nagyon kellemes.
    Múltkor rájöttem, hogy a lila a kedvenc körömlakkszínem, a lilás taupe-tól a holókon át a milkalilán keresztül a ciklámenes verziókig, imádom, pedig annyra nem vagyok lila fan. :D Szép ez a szín is a tiéden, honnan van?

    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miket rendeltél a h&m-től, remélem, jók lesznek! Nekem végül a farmert vissza kellett küldenem, mert el van szakadva :S De legalább tök jó fejek voltak, és nem kell szállítási díjat fizetnem.
    Remélem, a Wishtrend is hamar odaér már hozzád, nekem a legutóbb igen lassan jött, és abból 4-5 napot a hazai posta kotlott rajta. De a benne levő cuccok kárpótoltak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, majd hétvégén belelendülök, meg jegyzetelek belőle. Egyelőre még nem fogott meg, mert sok újat nem adott (ez Farkas Lívi blogjának az oka is, mert onnan ismerős már ez a szemlélet).
      Ez a lila miss sportys, nekem is van pár lila lakkom, de nekem azt hiszem a sötét rózsaszín az abszolút kedvenc, abból van több is (igaz mostanában nem használtam sokszor őket).

      Nemsokára hazamegyek és bontok :D
      Meg képzeld posta csomagkövetője szerint ma ki is próbálták szállítani a wishtrend csomagomat, csak hát senki nem volt otthon, de hnap talán megoldjuk az átvételt :) Szóval most nagyon gyors volt mindenki jan7-21ig megjött Koreából! :D

      Törlés
  2. Gratulálok a vizsgádhoz és boldog molySzülinapot! ^.^

    VálaszTörlés
  3. Gratu a vizsgához! És remélem, hogy a náthát már messzire elkergetted :D
    Én tegnap este kezdtem bele a Jobban, mint valahába, remélem találok benne sok hasznos ötletet. Utána majd jön a Boldogságterv is.
    Frei kávé, hmmmm, amit nyáron ittam tőlük annak az ízét nem felejtem, nagyon fini volt :)
    Az Esti ködök kertjét hónapok óta nézegetem, már pont rászántam magam, erre te is itt lelkendezel róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Tegnap letudtam az utolsó kettőt is, nátha makacs, nem akar elmenni :D Jobban, mint valaháráról még nem hallottam, Boldogságtervet nagyban jegyzetelem, de majd írok róla.
      Na Esti ködöket nagyon ajánlon! :)

      Törlés
  4. Úh a 7es szám nagyon szép :) És a H&M rendelés pedig a másik csomaggal együtt biztos, hogy örömöt fog okozni, és meg is érdemled a sikeres vizsga miatt, úgyhogy ne fogd másra :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) igen, most hétvégén beleásom magam az új arcápolási rutinom felállításához :D Nem fogom :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.