Akcióvadász - Internetes Vásárlás Napja

november 06, 2015

Régen jelentkeztem ezzel a rovattal mióta megvan a blog facebook oldala, mert ott gyorsabban meg tudom osztani a jó kis akciókat.
Na de tudjátok mi van ma? Dotcommerceday, vagyis az Internetes Vásárlás Napja!

A könyves vonatkozású akciókat kigyűjtöm, amúgy meg érdemes szétnézni a program honlapján.

Corleonis kiadó

Dibook - Akár 70% kedvezmény számos e-könyre a DiBookon! Vásárolj e-könyvet 20-70% kedvezménnyel a DiBook webáruházban! Tekintsd meg ajánlatainkat! Ráadásul most a végösszeg 27%-a ajándékutalvány formájában visszajár Neked! Az utalványt e-mailben küldjük ki a fizetést követő 10 percen belül.

Antikvarium.hu - 10 % kedvezmény az Antikvarium.hu-n November 6-án MINDEN könyv 10 % kedvezménnyel kapható az ország legnagyobb online antikváriumában.
Ne feledje! Ezen a napon több mint 580 000 kiadványra érvényes az akció! Válogasson és rendeljen kedvezőbb áron kínálatunkból! www.antikvarium.hu

Panem.hu - Tantusz könyvek -30%, bizonyos könyvek 50%-al, gyerekkönyvek -30%-al.

Book24 - 20-30% kedvezmény Vásárolja meg kedvenc könyveit 20-30%-os kedvezménnyel az Internetes Vásárlás Napján! Újdonságokkal, kedvezményekkel várjuk a BOOK24.hu könyváruházban!

Lira.hu - 25% kedvezmény és ingyen szállítás minden könyvre a lira.hu webáruházban!
November 6-án és 7-én minden könyvre (kivétel a tankönyvek, és az akciós könyvek) 25% kedvezmény és ingyenes házhozszállítás a lira.hu webáruházban. Nyerje meg az 500 eFt értékű bankkártyát, vagy a további értékes nyereményeket! További információ a www.lira.hu/dd oldalon.
A felhasználás módja:
• Látogassa meg a www.lira.hu oldalt.
• A kosár oldalon a kupon mezőbe írja be a DD1511X kódot.
Segítség a kupon beváltásához: http://www.lira.hu/hu/kuponhasznalat

Régikönyvek.hu - -25% minden könyvre!

Ingyenes szállítás - Agave, Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.