Things I Love Thursday 40

október 08, 2015
Időhiány jellemezte a hetemet, az olvasáshoz sincs most nagy kedvem, a Nora Roberts könyvet olvasgatom, de már fáraszt a bénasága...
Inkább rendelgettem dolgokat, és lelkesen írtam a listáimat a Glamour napokra, most meg alig várom, hogy leteljen a munkaidőm is nekivágjak a boltjárásnak (shopping is my cardio :D)
  • Szombaton Győrben kirándultunk és végre személyesen is találkoztam Katacitával
  • Még épp le tudtam csapni a Dm-ben a Rimmeles ajándékcsomagra (75 pont volt, egy szempillaspirál és egy körömlakk volt benne, a nesszeszert már használatba is vettem, és korall színű lakk is hiányzott a készletemből)
  • Mint az Antikvárium kiemelt ügyfele (a hírlevél szerint, hízott a májam :D) kipróbáltam egy új funkciót és rendeltem pár könyvet ajándékba meg kettőt 'kávéáron' magamnak is.
  • Rossmann Fotónál nagy akció volt/van a fényképelőhívásra (10*13-as képek 10 ft-ért!!), így átnéztem a képeinket, és tavaly téltől mostanáig több mint 300-at küldtem el (most kéne új album is, meg végre frissíthetem a falon lévő kollázsainkat is :)).

8 megjegyzés:

  1. Nem tetszik Nora Roberts? Én mondjuk pislogtam is nagyokat, hogy őt olvasod, szerintem nem a te stílusod. (írjál róla paprikás posztot :D )
    Ó, kávéáras könyvel és jó kis kozmetikumok, királyság. :) Nekem nincsenek ilyen dm pontjaim sajnos, szóval kimaradok az ajándékcsomagból :( Meddig van? Lehet, hogy anyukámnak vannak suttyomban pontjai, fogalmam sincs. :)
    Még nem találkoztál Katacitával? Hmm, érdekes, mindig azt hittem ismeritek egymást személyesen. Mondjuk sajnos még én sem találkoztam vele, nem visz arrafelé az utam. :( :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Első rész elvarázsolt a hibái ellenére, a második a kötelező rossz volt, de az a harmadik mélypont, gondolkozom h félbehagyjam vagy végigrágjam magam rajta. Nem tudom mit olvassak helyette, most semmihez sincs kedvem :(
      Nekem is most azért van sok pontom, mert múltkor 3x annyit kaptam mint amennyi jár :D Hát lehet hogy már nincs, én is az egyik utolsó darabot vittem el a boltból.
      Bizony még nem, mert tavaly könyvfeszten amikor ő is ott volt, akkor még nem beszéltük meg hogy jó lenne, idén nem is jött :) Na pedig Nitával beszélgettük másik blogomon, hogy jó lenne egy győri bloggertalit szervezni :D

      Törlés
  2. Neked milyen a spirál? Az enyém másik fajta asszem, de valami borzalom, szerintem kuka lesz.. :(
    Glamour napok, ójessz :) A shopping is my cardio meg a kedvenc mondatom kb :D Én a ruhás részt letudtam még kedden, mármint nyilván nem volt akció, de pl zarában vettem farmert, ahol asszem úgysincs kupon. Aztán rendeltem hm online, és kaptam 25%-ös kupont meg ingyérszállítást, szóval majdnem ott vagyok, már csak jónak kell lennie a kabátnak :)
    Lehet valami ütős könyvet kéne olvasnod, hátha úgy visszajön a kedved az olvasáshoz... De nem akarok okoskodni. :D Engem most a Diviners fáraszt, jézus, hogy abban mennyi felesleges oldal van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem ájultam el tőle, de nekem nem volt eddig igazán jó spirálom szóval az eddigi gagyiknál egy fokkal jobb, viszont a mostani YR-nél rosszabb.
      Én is akarok H&Mből rendelni, de félnék h rossz a méret :D Kivárom már h megnyisson nálunk, bár a home és beuty részről tudnék rendelni, mert az gondolom itt se lesz, hmmmm :)
      Igen, de mi legyen? Ajánlj vmit :D Jaj Diviners az engem pár oldal után szintén fárasztott, pedig Libba Bray Rettentő gy. sorozatát szerettem :(

      Törlés
  3. De jó, hogy voltatok Győrben és Katacitával is tudtatok talizni, biztos jó lehetett :) (Úgy látszik ez a találkozások hete, nekem hétfőn Amadeával sikerült egy jó beszélgetnem :)) Gyorsan fel is iratkoztam most a másik blogod bloglovin-jára, hogy olvashassam a nem könyves posztokat :)
    Hagyd a fenébe NR-t! Meg ha válság van, akkor pihentesd az olvasást és nézz sorozatokat, nekem ez a gyógyír. Amúgy ilyenkor szerintem valami vicces kell, vagy valami kedves és kedvenc újrázása :)
    De jó, hogy mondod a Glamour napokat, akkor nekem el kell kerülni a bevásárló központokat ezen a hétvégén. Egyszer futottam bele, de sikítófrászt kaptam a tömegtől :D De azért majd nagyon kíváncsi leszek a szerzeményeitekre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már régóta terveztem az utat, végre összejött :) Amadeával is szeretnék majd hosszabban beszélgetni, pár percre találkoztunk egy könyvfeszten.
      Köszi, remélem tetszeni fog!
      Hagyom, már fel is került a félbehagyós polcomra, most Pupilla kedvencét a Levelek a bőröndbőlt, talán kihoz a válságból. Na meg a hétvége segíteni szokott.
      Hű én már nagyon vártam, be is spájzoltam tegnap a dm-ben, bár olyan nagyon-nagyon sok mindent nem vettem, majd másik blogon írok részletes bejegyzést, instagramra tegnap már felraktam a szerzeményeket, de az úgyse lett olyan szép kép :D

      Törlés
  4. Én most nagyon minimálisan tervezek vásárolni a Glamour-napokon, tavasszal sok mindent vettem, most kb. 2 sminkterméket szeretnék, meg ha találok bőrkabátot, lehet azt megérné megvenni 20%-kal olcsóbban. És ennyi. :D
    Tök jó, hogy találkoztatok Katacitával, most már én is nagyon szeretnék vele, meg veled is hosszabb időre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd figyelem mit vettél :)) Bőrkabát az jó, én két éve találtam New Yorkerben, imádom :)
      Én iiis! :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.