Things I Love Thursday 37

szeptember 17, 2015
  • kiderült, hogy indul újra a német tanfolyam, próbálok visszarázódni és újult erővel nekiállni tanulni. Tegnap örültem, hogy jobban mentek a feladatok, mint ahogy számítottam rá :)
  • hétvégén rendberaktam a zoknisdobozom #konmarimethod :D
  • laza vasárnap: film (Adaline varázslatos élete), és társasjáték
  • megjött végre Bookdepositoryról a miniszínezőm (igazából péntek óta a postaládában árválkodott, csak hétfőn vettük észre), kedd este el is készült az első oldal belőle. Tetszik, hogy ilyen kicsi méret, mert a Szép álmokat nagy ábráit kb sose fejezem be.
  • jön októberben egy új Anne Rice könyv!!!44
  • ma megjelent az új Glamour a kuponokkal ;) (egyelőre csak ezt az online listát böngészem, és kevéslem, pl New Yorkeres nincs is vagy még nem töltöttek fel mindent?).

8 megjegyzés:

  1. Viánál van full kuponlista, ott szerepel pl New Yorker, megyek is mindjárt megnézni, hogy akarom-e a Glamour napokat idén :D
    Örülök, hogy így tetszik a Mindfulness színező, annyira cuki, hogy ilyen kicsi, olyan jó kis kompakt. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is örülök, hogy tetszik a Mindfulness színező! :) Nekem egyszer egy szombati munkanapon okozott meglepetést egy bookdepo csomag, nem vettem észre, hogy bedobták, csak aznap este, és jó kis örömködést csaptam. :)))

    VálaszTörlés
  3. Ááááá de jó ez a sablon :) (Ez volt akonstruktív hozzászólás)

    VálaszTörlés
  4. Mai délután azt hiszem olvasás+színezés+teázás lesz a program, kezdek benáthásodni én is, de legalább itt a hétvége :D
    Lobo - köszi, jaj remélem senki nem látta tegnap este mit műveltem itt, kb 5 sablon ráhúztam a blogra, szétcsúszott, visszaálltam az alapra, de ez egész jó :) Már csak a linkek színét szeretném megváltoztatni, aztán nagyjából kész :D

    VálaszTörlés
  5. Jobbulást Dóri! Én már a második hete benne vagyok, nehezen sikerül belőle kilábalnom, de a tervezett programod szerintem hozzásegít a gyors gyógyuláshoz majd :D
    Én most leálltam a színezéssel, de szerintem is ez a hétvége pont alkalmas lesz arra, hogy újra belevessem magam.
    Nemrég néztem meg én is Adaline-t, szerintem aranyos kis film volt, ilyen könnyű, csajos, mégis kedves és nem bugyuta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi és jobbulást neked is!! Reméljük :) Hiszek a gyógyító erejükben :D
      Igen, olyan szomorkás, de jó :)

      Törlés
  6. Tényleg tök jó a sablon, nekem is nagyon tetszik! :) Jaj, sablonváltásnál én is mindig azon feszülök, hogy vajon hányan nézik pont akkor a blogot, de hát gondolom nehéz kikerülni, hogy valaki belefusson az alakítgatásba. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)) Már többen mondtátok, szóval marad :)
      Én még nem futtottam bele ilyenbe, vagy az éj leple alatt kell alakítani :D

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.