Októberi tervek

szeptember 28, 2015
Nemsokára végetér az első őszi hónap, és megint jövök a havi olvasmányterveimmel.
A szeptemberiek közül hármat sikerült teljesítenem, ahogy akkor írtam már ennek is örülök :) Bár még nem vagyok elárasztva feladatokkal, szakdogának se álltam még neki - csak a német és a meló fut egyelőre.
Nem válogattam össze most se olyan sok könyvet, és azokra koncentráltam, amik saját példányok (az idei 'edd meg amit főztél' kihívásra, vagy a várólistacsökkentés miatt kellene elolvasnom).
Október végén jön az őszi szünet, amikor sok időm lesz itthon - megint sütni-főzni, feltöltődni, és a beadandók mellett sokat is szeretnék olvasni (ide időzítem a vcs-s monstrumokat).
  1. Mary McCarthy: A csoport 
  2. Alastair Reynolds: Napok háza 
  3. ✔ A. S. Byatt: Mindenem (vcs)
  4. Márai Sándor: Egy polgár vallomásai (vcs)
  5. Douglas Adams: Galaxis Útikalauz stopposoknak – A világ leghosszabb trilógiája öt részben  (vcs)
  6. + Virginia Woolf - A pille halála (folytatni)

6 megjegyzés:

  1. A csoport neked honnan jött? Én életemben egyszer futottam bele valami blogposztban, ahol valami "főzzünk könyves kajákat"-kihíváshoz csatlakozott a poszt szerzője, és Alaszka bombát készített. Azóta érdekel a könyv :D Remélem, elolvasod, aztán meghozod a kedvem hozzá :)
    A Galaxis útikalauz négy éve megvan, és azóta tologatom, már komolyan nem hiszek benne, hogy valaha elolvasom, de asszem nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, nem ez az egyetlen ilyen mostoha könyvem. :)
    Az őszi szünet tök jó lesz neked, én is gondolkozom rajta, hogy legalább okt. 23. előtt ki kéne venni mondjuk két napot, de már nagyon kevés szabim van, de még titkon egy bécsi kiruccanásban is reménykedem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A havizárásban kiderül ;) (na nem olyan nagy titok - A titkos történet olvasásakor bukkantam rá asszem, amikor hasonló egyetemistás regényeket kerestem. Remélem gyöngyszemre találok benne :)
      Apukám példánya van nálam, és régóta el akartam olvasni, bár ő csak az első részt ajánlotta az 5ből, de remélem legyűröm a többit is.
      Még jobb lenne, ha egy utazást is be tudnék oda ütemezni, de sajnos nem fog összejönni :( Na de itthon sok dolgom lesz, szóval kihasználom azt a hetet.
      Ja és caféblog helyett gyere olvasni a wordpressre ;) https://doriscorner.wordpress.com/

      Törlés
    2. Már az is sikerélmény lenne, ha az 5ből egyet elolvasnék :D
      Jöttem a wordpressre, hozzá is adtam a blog feedemhez, úgyhogy olvasgatom majd a posztjaidat, továbbra is nagyon örülök az új blogodnak :)

      Törlés
    3. :D
      Köszi, és bocsi a variálás miatt! És ha nem haragszol a kommentjeidet is átemeltem :D

      Törlés
  2. Nekem semmit nem sikerült még kb az őszi terveimből teljesíteni, de semmi gáz, még van két teljes hónap :P A monstrumokat én mindig csak tologatom, nem tudom rávenni magam, hogy belekezdjek, pl. A Kulcsba (Engelsfors trilógia), vagy a Calderon2-be, mert olyan nagyok :P
    A Galaxis nagyon jó, de nagyon dilid, felkészültél rá? :D Én csak az első két részt olvastam, fene tudja már, miért nem folytattam, pedig akartam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, még van idő :)) Calderon megtévesztően vastag, szóval vastag lapos, nagy sorközös, gyorsan lehet ám haladni vele ;)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.