Things I Love Thursday 29

Ez a hét nap egyrészt fárasztóan és idegbajosan telt, nem bírom én ezt a nagy meleget, de azért több jó dolog is történt. Olvasgatattam több könyvet, de írni nem volt kedvem róluk (pl.: Krusovszky Dénes A fiúk országa, Tükörváros képregény), tegnap este kiolvastam Kondor Vilmos Budapest noirját és várok egy csecse új könyvet a Libritől is.
 • csütörtök este vettem észre, hogy megjött végre az ebay rendelésem (arany-ezüst tetkók, meg matricák) - így a koncerteken én is trendi lehetettem. :D Kijelenthetem, hogy 2015 nyarának legmenőbb kiegészítője - nagyon sok kis és nagylányon láttam. Az enyémim közül volt ami egy napig bírta, a legtovább a vékony mintásak, ill egy fekete karkötő szerű ez 4 napig kb).
 • fesztiválok-koncertek (sok kedvenc alternatív zenekaromat ismét láthattam-hallhattam élőben pl: Magashegyi Underground, 30Y, Vad Fruttik, Péterfy Bori & Love Band. Kiscsillag)
 • vettem Beanies instant kávét, már egy éve vagy mióta nézegettem, de 1000 ft-ot nem akartam kiadni érte, most 700 volt a tecsóban  leteszteltem - de nem jött be, vízízű és nem igazán érzem a narancsot :( , deee Nikkincs posztja adott egy ötletet, hogyan tegyem fogyaszthatóbbá
 • eladtam egy könyvem a helyi 'új' antikváriumban
 • Krusovszky Dénes novelláskötetével teljesítettem a '2014. év szépirodalmi prózatermésének elolvasása' kihívást - jó érzés mikor haladok ezekkel (Amúgy az augusztusi Elle-ben  van egy cikk arról, hogy aki szépirodalmat olvas, az sokkal empatikusabb ;)).
 • megjött a Converse cipőm kínából, feleannyiért mint amennyiért itthon lehet kapni :D

Megjegyzések

 1. A macskás tetkó annyira szuper! :)))
  Nekem az arany-ezüst verziók úgy annyira nem jönnek be, de tudom, hogy most ez a divat :D Amúgy tavaly rendeltem két levél tetkót, de azóta se raktam fel egyet se, mert este nem akarom (lealszom:)), reggel meg sose jut eszembe.
  Libri könyv nekem is jön, lehet, hogy ugyanaz? :))
  Hát köszi, hogy tesztelted nekünk ezt a kávét, pedig már én is sokat nézegettem, amikor a Tescóban jártam, de akkor jó, hogy nem vettem meg. Azt néztem, hogy a Tesco Finest-nek is van valami fenszi instant kávéja (azt kisebb boltokban is lehet kapni), lehet, majd egyszer rávetem magam, mert alapvetően fincsi dolgok vannak ezen a vonalon belül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elgondolkoztam rajta, hogy egy ilyet el tudnék képzelni magamon tartósból is :D
   Libri - csak nem a horoszkópos? :)
   Hát nincs mit, azt hiszem maradok a kotyogósnál és a kapszulásnál (a héten vettem abból is újfélét az aldiban).

   Törlés
  2. Igen, amúgy ha tartós tetkóm lenne, akkor az egyik verzióm az a macska :)
   Dede, a horoszkópos, meg elvileg a Benedek Szabolcs is, ami nemrég jelent meg.

   Törlés
 2. Cuki ez a macskás tetkó, állandónak is el tudnám képzelni (nem magamon) :)
  Éljenek a jó kis nyáresti koncertek! Ezekből párat én is meghallgattam volna.
  Sajnálom, hogy nem jött be ez a kávé, próbáld ki az ál-frappét belőle, úgy hátha iható lesz, illetve tudom, hogy nem olcsó, de ez a Little's, amit én vettem szerintem szuper :) Tesztelek majd másik ízt is belőle ha ez elfogy.

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. De jó ! Végre egy könyvmoly a megyéből. én is vasi vagyok! ;)

   Törlés
  2. Molyon fenn vagy esetleg? Ott van egy szhelyi zóna, meg vas megyei is, igaz nem pörög, de vagyunk ott még egy páran :)
   http://moly.hu/zonak/szombathelyi-molyok-klubja

   Törlés
 4. Óóó, nagyon cuki ez a macskás tetkó! :) Eddig tudtam ennek az őrületnek ellenállni, de egyre jobban gondolkodom, hogy ki kéne próbálni... :)
  Kár, hogy nem olyan jó ez a kávé, én is szemeztem vele annak idején. A Horoszkópos könyvről meg nagyon várom a véleményed!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Rajta, ebayen pár száz forintokért lehet venni, de boltokban 600-700 ft-ért is van (sőt még az aldiban is láttam :D).
   Frappének tökéletes, leteszteltem :D
   Nemsokára befejezem és érkezem vele - jópofa, vicces könyv ;)

   Törlés

Megjegyzés küldése

na ehhez szólj hozzá ;)