Akcióvadász - Júniusra

június 01, 2015
Új hónap - új akciók, na meg jön a könyvhét - jó néhány jó akció fut most, ezeket szedtem össze nektek! (nem győzök gondolkodni mit ne vegyek meg :D)

Alexandra - Női regények akár 70% (06.01-30-ig) - Pioneer Kiadós, Maximos, Tericumos, Scolaros sok-sok jó könyv! pl.: A tigris asszonya, Fekete madarak árnyékában,
A héten Cartaphilus könyvekre van 40%.

Libri - szépirodalmi könyvek 30-50% (Maxim, Scolar, Tericum, Park, Helikon stb)

Könyvheti kiadói akciók:
forrás
Maxim
Bármely regényünk megvásárlása esetén az 1+1 megjelölésű könyvek közül egyet ajándékba adunk – a két könyv közül az alacsonyabb árút. Több teljes árú könyv megrendelése esetén annyi további ajándék kötet választható, ahány könyvet megrendel kedves olvasónk. Rendelj most akár postaköltség nélkül vagy ingyenes személyes átvétellel az Ünnepi Könyvhét budapesti helyszínén! Megrendelő űrlapunkért és további részletekért katt az alábbi linkre! https://docs.google.com/forms/d/1lM8zuQN5-MzsG2y-BzxvWtE_xCnNCLkE3cp5asv-da0/viewform

+Szövegértési verseny: ahol olvasóink egy izgalmas versenyben mérkőzhetnek meg egymással a hihetetlen olvasmányokért és a rendkívül értékes ajándékokért! A verseny részleteit, szabályait, a nevezési feltételeket és a szuper nyereményeket a www.dreamvalogatas.hu oldalon ismerheted meg. Ha még nem tetted volna meg eddig, szállj be Te is a versenybe, hiszen akár az utolsó fordulóban is be lehet kapcsolódni!

Könyvmolyképző
gyereknapi akció, jún. 11-ig, 24% – 36% – 40% – 57%- os kedvezmények!
Kuponok beválthatóak :-)

Delta Vision
könyvheti pavilonunknál személyes vásárlás esetén ezúttal is választhatók az alábbi csomagok:
– 2 könyv vásárlása esetén 1 további könyv választható,
– 3 könyv vásárlása esetén 2 további könyv választható,
– 4 könyv vásárlása esetén 3 további könyv választható,
– 5 könyv vásárlása esetén 5 további könyv választható.
Az akciónk második része csak egyes könyvekre vonatkozik – ezeket két csoportba soroltuk: 150 kiadványunk fix 1.000 forintos, további 50 kötetünk pedig 1.500 forintos áron rendelhető meg webáruházunkból. A kedvezmény a rendelés utolsó lépésében kerül levonásra, és a szállítási módok közül a “86. Ünnepi Könyvhét – Személyes átvétel a standunknál” opciót kell megjelölni. Fizetési módként ilyenkor is csak készpénzes fizetésre van lehetőség a helyszínen!
1.000 Ft-os könyveink: http://www.deltavision.hu/unnepi-konyvhet/konyvhet-1000/?    store=default
1.500 Ft-os könyveink: http://www.deltavision.hu/unnepi-konyvhet/konyvhet-1500/?    store=default
A harmadik akciónk lényege egy játék. Összeírtuk azt a húsz szerzőt/brandet, akik nagy népszerűségnek örvendenek. Mindegyik kap egy fix számot. A Könyvhét minden napján (csütörtöktől hétfőig) tíz órakor kisorsoljuk, hogy ki lesz a „nap szerzője”. A sorsolás egy húszoldalú kockával történik, amit az aznapi első vásárlónk fog elgurítani. Az eredmény alapján az előre megadott listából megtudhatjuk, mire vonatkozik az aznapi akció, melynek értelmében az adott szerző/brand könyvei aznap 2000 Ft-ért lesznek megvásárolhatóak.Az akció – szerencsés esetben – akár a Könyvhétre megjelenő köteteinkre is állhat!

1 megjegyzés:

  1. Cuki macskák!
    A női könyves akcióban tényleg sok jó van, szerencsére a nagy részük már megvan, csak A tigris asszonyát rendeltem meg, mert nagyon bántam korábban, hogy a tavaly nyári szandi akcióban nem vetettem rá magam. De szerencsére most is elég olcsó.
    Azon röhögök mindig, hogy az Alexandra a kiadós akcióiból érdekes módon mindig kifelejti az új megjelenéseket :D Emlékeztem, h volt egy könyv, amit akartam a Cartaphilustól, de semmi izgit nem találtam a listában, aztán rájöttem, hogy a Vadon volt az (azóta megvan angolul), de az pont nem akciós... Ez olyan béna.
    A Librist még megnézem, a könyvhetes ámokfutásról most úgyis lebeszéltem magam. :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.