Things I Love Thursday 17

április 30, 2015
☺elkészítettem a blog facebook oldalát is, igyekszem ott olyan infókat is megosztani, ami érdekelhet titeket, de nem tesznek ki egy bejegyzést. Milyen lett?
☺az az érzés, amikor újra rájövök, hogy egy könyv mekkora biztonságot képes adni, pl a vonatút során úgy vettem elő a Lucyt, mint egy takarót, ami beburkol a sok kényelmetlenség, zavaró körülmény közepette :) Ugye nem csak nekem vannak ilyen pillanataim?
☺a legnagyobb boldogságot egyértelműen a múlt szombat okozta - barátnők és a könyvfesztivál
Yves Rocher 'parfüm' elég tartós, minden nap tesztelem
☺ vettem átmeneti, elegánsabb félcipőt, amit már legalább egy éve akartam, jól is jött a hűvösebb időben. Takkoban meg vettem egy térdnadrágot nyárra, meg még van pár kuponom amit felhasználhatnék.
☺ március elején még feszült rajtam a kosztümnadrágom, most meg kicsit lóg - tényleg fogytam kicsit :D
☺ megjöttek az Agavés könyvek, és örömmel fedeztem fel, hogy a Wayward Pines-on a sorozatos fekő férfis kép, az csak a védőborító (sokkal jobban tetszik az első változat a házzal :))
☺ a csütörtök az új péntek :D - városban császkálós, könyvtárban bolyongós délután
cseresznyefa szirmokon taposás, könyvtári zsákmányok, 
graffiti macska Szhely több pontján is felbukkant, 
az 'ikonikus' rózsaszín-zöld fasor az egyetem 
felé vezető úton :)

2 megjegyzés:

  1. Láttam, hogy te is megadtad magad (ill. a blogot) a facebooknak :) Néztem az egyik posztot, azt a listás könyvet, hát az gyönyörűséges. Egyszer Londonban láttam egy cuki könyvesboltban egy hasonlót, de abban nem csak könyves listákat lehetett vezetni. Úúú ott mennyi jó könyv volt, ha egyszer visszajutok, felvásárolom a boltot... emlékszem, ott láttam először az ilyen How to be an Explorer of the World-öt meg hasonló jóságokat. Off vége:)

    Ez a macsekos freskó nagyon tetszik! :)
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd a Wayward Pines, hátha kedvet kapok hozzá tőled! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, már egy ideje agyaltam rajta. Annyiból mindenképp jó, hogy a hírfolyamomban rengeteg könyves hír jön, a saját oldalam könyves listáját nem szoktam mindig nézni :)
      Tumblrön láttam, hát valami csodás ugye? :)))) Szeretnék majd rendelni én is ilyen könyvet, nagyon tetszik a how to be ..., meg a wreck this journal.
      Jövő héten nekiállok! :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.