Magyar fordításra / folytatásra várva

április 27, 2015
tumblr
A Goodreadsen a várólistámat böngészve gyűjtöttem össze az alábbi könyveket: van olyan, ami sorozat és a magyar fordítására várok, illetve válogattam a kedvenc külföldi szerzőim ígéretesnek tűnő könyvei közül. Amelyik kiadót tudtam, megkérdeztem, hogy mire számíthatunk - amint kapok választ kiegészítem a bejegyzést ;)

Sorozatok

- Paolo Bacigalupi -The drowned cities a Hajóbontók 2. részének tekinthető. Két PB könyv az Ad Astránál jelent meg, de 2 hónapja a GABO SFF adott hírt egy másik könyvéről, A kételygyárról, így nem tudom kinél esélyesebb a megjelenés.
- Gail Carriger - Heartless (Parasol Protectorate, #4), Timeless (Parasol Protectorate, #5), a Napernyő Protektorátusnak eddig az első három része 2012-2013-ban szépen követte egymást, de azóta semmi hír róla a Könyvmolyképzőtől. - Heartless fordítás alatt
- Joanne Harris - Runelight a Rúnajelek 2. része -  nem tudom most az Ulpiussal mi lesz, de sajnos Joanne Harris könyvei eddig náluk jelentek meg, így kérdéses ennek a lehetősége.
- Ford Madox Ford - Az utolsó angol úriember 4. rész - Lazi Kiadó - Május végén jön
- Amy Kathleen Ryan - Flame (Sky Chasers, #3) a Sky Chaser trilógia befejező kötete - Ősszel jön
Kedvenc szerzőimtől

- Sarah Addison Allen - The Girl Who Chased the Moon, Lost Lake, First Frost - Könyvmolyképző válasza: Lost Lake – A varázslat tava c. regényt szeretnénk legközelebb kiadni. Igyekszünk, hogy idén meglegyünk vele.
- Emily Arsenault - Az eltört teáspohár annyira megtetszett, hogy felderítettem miket írt még - Miss Me When I'm Gone, In Search of the Rose Notes
- Gail Carriger - Etiquette & Espionage (Finishing School, #1)
- Anne Rice - The Wolf Gift (The Wolf Gift Chronicles, #1) Szukits Kiadó 2015 év vége felé, Prince Lestat (The Vampire Chronicles #11) Libri kiadó
- Caitlin Moran - How to Build a Girl
- Jeanette Winterson - Oranges Are Not the Only Fruit - JW a tavalyi 'felfedezettem', már akkor kíváncsi lettem az első regényére, idén a Park kiadta A szenvedélyt, talán számíthatunk erre a könyvére is.

1 megjegyzés:

  1. Ó, de örülök SAA-nek :) Bár előbb angolul szeretném, és meglepő, hogy nem sorban mennek (The Girl Who Chased the Moonra nagyon kíváncsi lennék magyarul), de biztos ez olyan csodaszép lesz, mint a többi :D Nem tehetek róla, SAA-nél előjön a fangörl énem.

    Joanne Harris... Pont most keseredtem el én is, mert a Csokoládécipőt egyetlen helyen találtam meg... Mi lesz vele? Most nagyon haragszom az Ulpiusra!

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.