Things I Love Thursday 12

március 26, 2015
Az elmúlt hét nap főleg a tavaszi megújulásról szólt ... értsd vásároltam mintha muszáj lenne (újságokat, sminkcuccot, ruhát :D). De végre olvastam is sokat (2,5 könyvet és mindhárom Scolaros - új kedvenc könyv).

♡ Bjúti: új essence szemhéjpúder, szemceruza (a hétvégi rossmannos akcióból, fél óra tipródás után csak ennyit szereztem be)
♡ új beauty vlogra bukkanni és tanulni sok mindent a sminkelésről (nekem ez kamaszkoromban eléggé kimaradt, csak szemceruzát használtam, meg púdert néha, most se állok sokkal magasabb szinten :D)
♡ fenti videó miatt ecseteket rendelni ebayről
♡ Oberwarti ámokfutás (EO, Billa, Bipa): új ruhák, szemceruza, rúzs, cipő
♡ egy hét múlva tavaszi szünet, húsvét és április
♡ húsvéti dekoráció
♡ bekerültem az elmúlt heti molyos aktivitásom miatt a top100-ba! Szerintem ilyen még nem volt :D (87. hely, 427 pont).

6 megjegyzés:

  1. Milyen jó ez a szám! (mostanában úgy érzem, mintha elfogytak volna a jó számok, vagy legalábbis mintha mindet ismerném már, pedig folyton "nekemvaló" youtube csatornákat böngészek)
    nagyon örülök, hogy tetszettek/tetszenek a Scolaros könyvek :)
    milyen ecseteket rendeltél ebayről?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hétvégi takarítás közben hallottam petőfi rádióban. Nekem is most kevés új számom van, kevesebbszer hallgatok rádiót látszik.
      A boszorkány ideje is nagyon volt, holnap jön a poszt ;)
      Ilyen cukit: http://www.ebay.com/itm/8-Pcs-Nice-Chic-Pro-Makeup-Brushes-Set-Eyeshadow-Cosmetic-Brush-Kit-Pink-Case-/331258064727

      Törlés
    2. Cuki tényleg az ecsetkészlet, remélem, jó is lesz! :)
      Alább a kérdésedre írnám, hogy a Moyra jóó! :) Most egyik-másik nekem kicsit besűrűsödött, de azokba meg csöpögtettem lakkhígítót. Egyébként nagyon tartósak!

      Törlés
  2. Én is úgy kiugranék Ausztriába egy kis vásárolgatásra, de sajnos (vagy szerencsére :D) nekem eléggé messze van azért. :)
    Most a héten én is megint vettem körömlakkot, pedig vissza akartam fogni magam, de három Moyra is landolt a kosaramban... És még nincs is itt a Glamour napok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a pénztárcám nekem is azt mondja, hogy szerencsétlenségemre ilyen közel vannak a sógorék :D
      Moyrám még nem volt, néha látom nagyon olcsó 'eurós' boltban, jók?
      Ohh igen a glamour napok... most a tavaszi szünetben készítek listát, megtervezem az akciót :D

      Törlés
    2. A Moyrák nagyon vegyesek, vannak köztünk nagyon jó darabok, amik istenien fednek és szépek is. De sajnos vannak köztük eléggé folyós darabok is, meg olyanok, amelyek teljesen máshogy néznek ki felkenve, mint az üvegben. Szóval ki kell fogni köztük is a jókat. :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.