Tavaszi tervek, blogajánló, szösszenetek

március 16, 2015
weheartit
Most már egyre több jele van a tavasznak, ez a napsütéses idő teljesen feldobott! Elég volt a szürke napokból - ma olyan kedvemben vagyok, hogy csak gyűlnek a tervek, a listák, hogy miket tegyek - vegyek meg a következő napokban-hetekben. (És mivel közléskényszerem van ezeket most jól rátok zúdítom :D). Na meg találtam pár blogot a hétvégén, ahol inspirálódtam, megosztom veletek is ezeket :)

Ti hogy vagytok, hogy rázzátok le magatokról a téli fásultságot?

Blogajánló:
Style&Beauty by MoonAngel - a blogjára elég kacifántos úton jutottam: Nita instagramján láttam egy új Lovely körömlakkot, annyira megtetszett, hogy rákerestem, így akadtam MoonAngel postjára. Aztán szépen ottragadtam, mert megfogtak a szép képek, meg a stílusa :D (Délután meg megyek beszerzem ezt a lakkot!)

Élet és pillecukor - hasonló beauty, életvezetős blog, mint mondjuk Farkas Líviáé - rá úgy találtam, utánanéztem kitől indult a Vigyázz, kész, posztolj tagsorozat.
Na erről meg Kincsesfüzetnél olvastam, akit régebben követek tumblrön is. Akinél még egy csodaszép fotós bloggerre is ráakadtam - DailyDorothy képei nagyon jók, szeretnék én is így fotózni! Most legutóbb írt tippeket is a portréfotózásról, amikről én is olvastam már az ilyen-olyan fotós könyvekben - saját képekkel be is mutatja mit hogy kell ;)
tumblr
Olvasás tervek:
Megnéztem inspirációnak az év elején megalkotott listámat, hogy kedvet kapjak könyvekhez, amiket jól besűríthetek a következő hónapokra. Persze elég képlékeny időszak lesz ez a tavaszi - jön a könyvfesztivál sok megjelenéssel, meg az egyetem is megint elveszi az időmet. (Már most elkezdtem dolgozni a beadandókon, mert hamar itt lesz a május!).

✓ Helen Simonson: Pettigrew őrnagy utolsó csatája - idei ajándék, többen kíváncsiak vagytok rá, ezért is előrébb hoztam a listán :D - Elolvasva
✓ Baráth Katalin: Az arany cimbalom (mert már égő, hogy majdnem egy éve szomorkodik a polcon) - Elolvasva
✓ + múlt héten a Rájátszás filmet megnézve felfedeztem, milyen sok magyar kortárstól nem olvastam még, lehet ma a könyvtárból beszerzek valamit Erdős Virágtól, vagy Kemény Istvántól --> Erdős Virág - Ezt is el
  • Edward Kelsey Moore: Szikomorfán születtem (a téli-szürke januárra tartalékoltam, de valahogy mindig találtam helyette mást)
  • Moskát Anita: Bábel fiai (Könyvhétig elolvasni, mert jön Anita második regénye, a Horgonyhely)
Beauty:
Ma beleszerettem MoonAngel blogján látott naracsos-korallos pulcsiba, a fent emlegetett kék-feketés "borsós" lovely lakk, meg valami cuki púderszínű Essence (The gel) lakkot is szeretnék. Illetve jön április elején a Glamour-napok (ma meg is veszem az újságot), Farkas Líviánál lehet olvasni részletesen mire-mennyi kupon van. Be fogok szerezni jó pár új ruhát, kell valami tavaszi átmeneti cipő is, de még nem álmodtam meg milyen legyen :)
tumblr
Valami ilyesmi, ombre hajat szeretnék most :D
tumblr

Ilyen egyszerű? :) tumblr

11 megjegyzés:

  1. Szeretem az ilyen "közléskényszeres" posztjaidat :)
    Épp sikerült elköltenem a teljes (!!) februári fizetésemet, néhány nappal fizetésnap után (bár utazásra mindig megéri...), de már azon gondolkozom, hogy mikor menjek el az Árkádba ruhatár-frissíteni. :D Ki is néztem pár cuccot, erre ált. akkor szánom rá magam, amikor már tényleg nincs mit felvennem, szóval tényleg égető a dolog, csak annyira utálom a bevásárlóközpontokat...
    A Glamour napokat lehet, hogy idén kihagyom, kencém van minden, ruhás helyre meg ilyenkor nem megyek, emberundoromból fakadóan. De majd nézem, hogy te miket veszel :)

    A lakk-zsákmányodról is lesz majd, ugye?:)

    Tök jó ez a tavasz, most már pasztell színek vannak a körmömön, már csak a csizmát akarom levedleni (ezért kell ugye vásárolni menni, brr). Majd ilyen vans-szerű belebújós cipőt szeretnék, nyilván nem a vanstől, ruháért nem szeretek sokat fizetni :D

    Jó ez a haj a képen, mindig annyira egyszerűen erőlködésmentesnek tűnnek ezek a hullámok, aztán gondolom 3 órán keresztül készülnek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó :D Megküzdöttem a poszttal, mert mindig lefagyott a gép amikor több oldalt akartam belinkelni, megnyitni meg még a tumblin is keresgéltem képeket.
      Hűű, na de az az út biztosan meg fogja érni! :))))
      Kitartás akkor a tavaszi ruhatárfrissítéshez!! Én még szeretnék a Glamour napokig kijutni Oberwartba, már biztos megjött a tavaszi kollekció H&M-be, a többi boltba.
      Ez a Glamour is már 700 ft? Most döbbentem le az újságosnál, amúgy nem veszem.
      Hát a lakkzsákmányolás elmaradt - mert szombaton elvileg nagyobb akció lesz a rossmannban, és igyekszem időben odamenni és bevásárolni (szemcerkám is elfogyott, de sokallom a teljes árát :D).
      Én is most keresek a lakkjaim közül valami passztell csodát, hogy felvidítson.
      Jónak hangzik az a cipő, nekem is kell valami ilyesmi, meg mostanra valami zártabb (felnőttesebb :D).
      Ugye?? :D Tuti amúgy. Most agyalok hogy milyen legyen a hajszínem, na még glamour napokig kitalálom!

      Törlés
    2. Hú ezt a Rossmann akciót jó, hogy mondod, mert kinéztem magamnak egy újabb Catrice Pure Shine ajakcerkát, ezeket imádom, de akkor most beszerzem olcsóbban :) (csak bírjam ki, hogy ne vegyek mást)
      Ja, tök drága a glamour, ráadásul nulla a tartalom... Néha átlapozom, amikor a G-napok miatt megveszem, de esküszöm, csökken az IQ-m néhány ponttal a végére.

      Törlés
  2. Azt hiszem, hogy kimaradt egy betű az egyik főcímednél: Beuty. Megnézem magamnak ezt a Glamour napokat idén is, valahogy a tavaszi mindig sikeresebbre sikerül, mint az őszi. Aztán kitudja...Megyek át Líviához, meglesni a kuponokat, bár szerintem, csak az 50%-osok érik meg igazán, hacsak nem megint felárazzák a szépségápolási szekciót, mint tavaly. Az egy remek húzás volt. Se. Így a Glamour napokon én szépen csöndben sztrájkoltam akkor. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen, köszi! :) Elvileg kijavítgattam most mindenhol :D
      Én most megjegyzem pár cuccnak az árát amit szeretnék (hajfesték, körömlakkok), de szerintem tényleg kicsit olcsóbbak így :)

      Törlés
  3. Ilyen hasonló narancsos pulcsit láttam leárazva a Promodban, csak rám kicsike volt, és iszonyatosan szarul áll a narancs, úgyhogy otthagytam. Nézz körül, hátha még van (Glamour napoktól függetlenül is olcsó most :D) Köszi a linkeket, blogajánlókat, találtam szuperságokat, amiket nem is ismertem, fel is iratkoztam rájuk, úgyhogy lesz mit olvasnom. Jó kis tavaszi terveid vannak, úgy szeretem ezeket olvasgatni én is, akárcsak Katacita.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos itt nincs Promod, de csak találom valahol hasonlót - de köszi ;)
      Örülööök :) akkor jó, hogy megírtam, egy-két napja már készülgetett ez a bejegyzés.
      És olyan jó volt újra kommenteket közzétenni, valahogy most mindenki eltűnt :) :(

      Törlés
  4. Hűűű, köszönöm a DailyDorothy említését, nagyon jól esik <3 :)
    Az a narancsos-korallos pulcsi pedig tényleg zseniális, én egy szoknyát szereztem be ebben a színben, és nem tudok betelni vele, annyira jó ez a szín :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy írtál! :))
      Remélem találok valami hasonlót! :)

      Törlés
  5. No, örülök, ha rajtam keresztül valami jót találtál. :) Amúgy ma vagy holnap felkenem a lakkot, izgatottan várom, fog-e magamon tetszeni. :)
    És jó lett ez a poszt, teljesen tavaszi hangulatom lett tőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D na majd figyelni fogom instagramot ;)
      Kösziii! :))

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.