Karácsonyi képeslapküldés

Tavaly Zsani barátnőmmel rendeztük molyon ilyen eseményt, idén egyik ismerősöm ajánlotta a figyelmembe az alábbit. A könyvmolyoknak készített Könyvmentő oldal hirdette meg a programot - küldj egy képeslapot, annak akit kisorsolnak neked. 

weheartit

Az ismertető:

"Kedves Könyvmentők!

Mind tudjuk, hogy adni jobb mint kapni, de ismét, idén karácsonykor újra lehetőséget adunk Nektek, hogy mindkét dolog teljesüljön! A tavalyi akciónk hatalmas sikerrel zárult, reméljük idén még többen vesznek részt akciónkban. Terjeszd a játék hírét, hogy minél több ember arcára csaljunk mosolyt együtt!

Jelentkezz karácsonyi játékunkra! Küldj Te is képeslapot egy ismeretlen könyvimádónak.
Hogy miről is van szó?
A játék lényege, hogy egyedi (akár kézzel készített, akár vásárolt) képeslapot küldenek egymásnak a résztvevők. Hogy melyik városból, kitől és milyen képeslapot fogsz kapni, azt senki sem tudja, amíg a lap meg nem érkezik.

Ha Te is részt kívánsz venni a játékban, iratkozz fel a lent található üzenőpanel segítségével a résztvevők közé. Hamarosan kapni fogsz egy e-mail, melyben leírjuk, kinek, és hová kell képeslapot küldened.

Fontos tudnivalók:
- Ha feliratkoztál, a Te neved és címed is elküldjük valakinek, (hogy hozzád is megérkezzen a karácsonyi üdvözlet). Amennyiben nem járulsz hozzá, adataid kiadásához, kérünk ne iratkozz fel.
- Minden feliratkozó vállalja a képeslap feladásának postai költségét.
- Nem a képeslap anyagi értéke a fontos!
- Kérünk, ne feletkezz el a képeslapról, ha feliratkozol!
- Kérünk, üdvözlőkártyádra írd rá: "Könyvmentő"."

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hasonló, itt kiválaszthatod mennyi embernek küldenél lapot és annyit fogsz (elvileg) kapni.

      Törlés
  2. Akkor pont olyan.Köszi és jó képeslapozást!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.