Akcióvadász - karácsonyra

Már a legtöbb könyves webshop ezerrel készül a karácsonyra, összegyűjtöm ezeket az akciókat nektek ;)

Shopline - könyvek 1000 ft-tól (Helikon, Park, Libri kiadóak ;) van pl. A krumplihéjpite, Máraik, Farkas Lívia könyve, Rájátszás, Miért lennél boldog,  stb "A kortárs magyar és nemzetközi irodalom legjobbjai, slam poetry és sci-fi, életrajzi könyvek és interjúregények, romantika és ifjúsági irodalom a Libri Kiadó kínálatában. Az ajánlatból már 999 Ft-tól válogathat november 15. és január 31. között! Ne hagyja ki!" (ugyanez a Libriben)
+ Kossuth Kiadó könyvei 50%-ban "Meglepetés karácsonyra? Rosszcsont nyuszi és képes növényhatározó, gitároktatás és biciklitúra, konyhai grillezés és romantika, legendás motorok és világtörténelmi konfliktusok, ajándékok és családok. November 1. és december 31. között válogasson a Kossuth Kiadó könyvei közül és szerezzen örömöt családjának! A kínálatban szereplő kiadványok most 50% kedvezménnyel kaphatók!"

Alexandra - Akadémia Kiadó őszi árzuhanás, Bioenergic Kiadó, Atlantic Press és Aba Kiadó, + holnapig az Európa könyveire van 40%, ezt ki is használtam és rendeltem - nemmagamnak :D

Agave: dec. 15-ig 30-40%-os akció a kiadó könyveire a webshopban ;)

4 megjegyzés:

  1. A Bookline-ról ajánlom a Minou szigetét, az is most egy ezres megint. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nézegettem már azt is :)) (utánaolvasok nálad, meg megnézem van-é könyvtárban - spórolás ezerrel :D)

      Törlés
  2. Én valami General Press akcióra várok! Remélem, lesz valami :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos lesz decemberben, szólok ha látok valahol! ;)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.