Havi zárás - Szeptember

szeptember 30, 2014
Az első két könyv még augusztusi libris rendelés, és szeptember 2. hetére meg is érkeztek (3-ből 2, de sebaj). Nagy meglepetésemre nyertem a Maxim kiadó nyári fotós játékán is (Gavin Extence könyvét választottam). K.Mansfield könyvét az antikvárium.hu akciójából szereztem be (még több novella van benne, mint a már olvasott Egy csésze teában, ezért muszáj volt megvennem), a szandi nagy akciójának utolsó napján meg csak rábeszéltem - végre - magam a Paul Auster könyvre :D A pilla halála vaterás szerzemény, és a nemrég olvasott életrajz miatt támadt kedvem beszerezni. (Nem tudom összejön-e az a fogadalmam, hogy az idén vett könyveimet mind elolvasom... :D)


Vettem:
Claudio Magris - Kisvilágok
Mary Ann Shaffer – Annie Barrows - Krumplihéjpite Irodalmi Társaság
Katherine Mansfield - Elbeszélések
Paul Auster - New York trilógia
Virginia Woolf - A pille halála

Nyertem:
Gavin Extence - Az univerzum és Alex Woods

A többiek:
Katacita, Nikkincs, Pupilla, Amadea, Zakkant, Nita

6 megjegyzés:

  1. Még egyszer gratula a nyereménykönyvhöz! Ez olyan jó érzés :)
    A Krumplihéjpite nálam nagy kedvenc, annak szerintem könyvespolcon a helye, szóval jó vásár volt :) A többi könyvről sajnos nem tudok nyilatkozni, de várom, hogy majd Te beszámolj róla.
    Én az idén vettek elolvasásával nem állok annyira rosszul, de szerintem nekem sem jön össze, de már nem akarok ezen (is) görcsölni, szóval lesz, ami lesz, ha nem idén, akkor majd jövőre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszii, bizony nagyon meglepődtem :)
      Én is örülök neki, h végre megvettem.
      Igyekszem minél előbb ;)

      Törlés
  2. Én is szeretném az idén beszerzetteket idén elolvasni (kivéve a karácsonyiakat), 23-ből eddig 17-et olvastam el, egész jó arány.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg igen visszafogott az idei beszerzésed ;) Nekem 42/31 az arány, plusz egy-két ajándékkönyv, de ezeket nem számoltam bele. Ez még talán teljesíthető lesz.

      Törlés
  3. A Krumplihájat jó pár hónapja még megvettem akciósan, el kéne már olvasni. A Kisvilágokat meg még idén (vagy tavaly) januárban nyertem, az is csak áll a polcomon... Ejj-ejj, nem vagyok jó kislány. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon gyorsan olvasható, lélekmelengető könyv ;)
      Kisvilágoktól nem tudom mit is várjak, teljesen ismeretlen az író is.

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.