Nyereményjáték!

június 23, 2014
Közeledik a blog 5. születésnapja, ezért a december végén elmaradt nyereményjáték ötletemről lefújva a 'port' - Katacita ötletét felhasználva - játékra hívlak Titeket!

A feladat:
A következő két hét alatt, hétfőn és csütörtökön feltöltök két-két képet könyvekből és nektek fel kell ismernetek miből származik. Kicsit csavarok a dolgon, mert az egyik képen egy idézetet, részletet láttok majd, a másikon pedig a borító egy részletét ;)
A megfejtéseket mindig a beágyazott google űrlapokat kitöltve küldhetitek be.

Azok között sorsolok, akik a legalább a felét kitalálták (8/4 helyes válasz) (ha valaki az összeset tudta, a neve kétszer fog szerepelni a sorsoláson! ;)) A válaszokat minden héten vasárnap és szerda éjfélig küldhetitek be, a következő képek pedig hétfő és csütörtök délelőtt fognak kikerülni a blogra.

Ma indul a játék és július 4-ig tart, négy forduló lesz és ha minden jól megy, sorsolni és eredmény hirdetni 5-én fogok, a blogszülinapon :)
Ha kérdésetek lenne írhattok a bal hasábban található Írj nekem menüpontba vagy itt kommentben ;)

... és mi lesz a nyeremény?
az alábbi könyvek közül választhat a nyertes (belföldi postázást vállalok, illetve ha a környéken laktok akár személyesen is átadhatom :))


Az első heti feladat:

1. kép - Honnan származik az idézet?

2. kép - Melyik könyv borítóját ismered fel?

(megjegyzés: elég egyszer elküldeni a válaszokat, attól még nem fogsz többször szerepelni a 'kalapban' ... ez most egy emberre vonatkozik, aki ha még egyszer jelentkezik ebben a körben, akkor kizárom ...)

1 megjegyzés:

  1. De jóó, előre is boldog blogszülinapot és köszi a játékot, én imádni fogom :))) csak még törnöm kell kicsit a buksim :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.