Kellemes húsvéti ünnepeket!

április 20, 2014
(sk kép :) )

Remélem jól telnek az ünnepek minden kedves bloggertársamnak, rendszeres olvasómnak! 

Az időjárás áprilishoz híven elég szeszélyes - most épp nem esik, de volt ma már minden. Péntek óta szinte csak sonka-torma-kalács szentháromságot étkezem, (na jó nem csak ezeket :D), de már meguntam. Kaptam sok csokit, sütit (sőőőt én is készítettem, a Hrabal hangoskönyvet hallgatva közben - poszt is érkezik ebből nemsokára) ... a diétázó-tornázó énem elbújt a sarokba egyelőre :D Viszont ezen a hétvégén végre befejeztem hármat a - már megint párhuzamosan olvasott - könyveimből; keddig még igyekszem sokat pihenni, meg persze olvasni.

Hogy telnek nálatok az ünnepek? :)

4 megjegyzés:

  1. Szintén hasonló étkekben tobzódom, én is sütöttem finom meggyes sütit, ma apukám saját kreálmányú locsolóversén besírtam és végre van időm nyugiban olvasni, úgyhogy eddig nincs egy panasz szavam sem a húsvétra!: )
    További jó húsvétolást Neked is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyukám is meggyes lepényt sütött, te mit alkottál? :)
      Na én sk verset nem kaptam, biztos vicces volt ? :)
      Jó pihenést neked is! :)

      Törlés
  2. Kellemes húsvétot! :) Nekem is sonka-tojás-torma :) meg persze rokonozás, de egész jó, és sok időm volt olvasni is szerencsére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cuki nyuszis blogposztodhoz akartam már írni, nekem is rokonlátogatással telt a két nap, egyrészt bánom, másrészt jó is volt :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.