Havi zárás - Február



Egész gyorsan eltelt ez a hónap - új munkahely, néhány új könyv és sok-sok új olvasmány. Több időm van olvasni és blogolni is, lett egy új kedvenc időtöltésem is - Lobo és BridgeOlvas kéthetente jelentkező podcastjait hallgatni. Két várólistás könyvet is olvastam (4/12) :))

A legjobban két könyv fogott meg a februári olvasmányaim között - a Hattyútolvajok és a Levelek Skye szigetéről. Lezárult a Magyar Könyvek Viadala is. 

Rukkoláról:
Ajándék barátnőimtől:
  • Allan&Barbara Pease - Testbeszéd a munkahelyen
  • Márai Sándor - Egy polgár vallomásai (cenzúrázatlan!)
Reci:
Jessica Brockmole - Levelek a Skye szigetéről

Vettem:
Mai svéd elbeszélők (270 Ft volt csak! :D)

5 megjegyzés:

  1. Hú, A szív alakú doboz nekem is várólistás :) a Skye sziget szintúgy nagyon érdekel, bár azt kölcsönben fogom csak elolvasni. Nagyon szerény zsákmány, már ami a valós kiadásaidat illet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, most már egyre jobban megy a spórolás! :)) Remélem tetszeni fog neked is a Skye sziget, A szív alakú dobozba beleolvastam a héten (amikor épp a nem tudom mit olvassak és beleolvasok mindenbe időszakomban voltam), de egyelőre nem fogott meg :/

      Törlés
  2. Úh! A Joe Hill regényt én anno nagyon imádtam. Nekem a Szarvak van tőle várólistán, lehet hétvégén bele is kezdtek. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni neked A szív alakú doboz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Szarvakra is kíváncsi vagyok, főleg mert Dan Radcliffe lesz a főszereplője a moziváltozatnak! :))

      Törlés
  3. Ó, micsoda jó fogásokat csináltál! És ráadásul csak 1 könyvet vettél belőlük, szóval igazán szuper hónapot zárhatsz :)

    VálaszTörlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.