Papp Diána - Kerek perec

Tavaly előtt télen ismerkedtem meg Papp Diána könnyed regényeivel, a Szerdán habcsókkal és a Bodza Bisztróval.  Idén is megjelent két könyve - a Kerek perec és nemrég a Téli fagyi, és egy csere keretében jutottam hozzá ehhez a könyvhöz.

Ahogy megszokhattuk az előzőekből ismét egy 30-as nő a főszereplő - az útkeresése, a karrier és a szerelmi élet útvesztőjében. Molnár Dóri kézműves - manókat varr, és árul legjobb barátnőjével, Kornéliával. A téli vásáron ismerkedik meg egy jóképű svájci férfival, akivel elkezd felnőtt életet élni, szenvedni a távkapcsolat miatt és előrébb jutni a munkájában. A vége a megszokott volt, talán ez a könyve tetszett eddig a legjobban, mert nem volt idegesítő a szöveg (ahogy arról az előző könyvénél fujjogtam), és történet és valahogy közelebb állt hozzám.
"– Na, látom, már megint a varázshálóingedben vagy. Ezer szerencse, hogy nincsenek olyan súlyingadozásaid, mint nekem. Különben nézhetnél – hahotázott Kornélia, mikor Dóri megérkezett a munkába a randifelszerelésében."
3/5

Kiadó: Bookline
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 265
Ár: 3490 Ft
Borító: 5/5

Fülszöveg:
"Molnár Dóri, manóvarró és jógaoktató közel 30 éves, de még mindig felelősség nélküli gyerekéletet él. Ugyan már elköltözött a szüleitől, érzelmileg és anyagilag is erős függésben él tőlük. A késői felnőtté váláshoz a sors a segítségére siet: a vásárban, ahol saját készítésű figuráit árulja, egyszer csak felbukkan a szerelem, egy nála idősebb, jóképű, külföldi férfi személyében. Dóri élete fenekestől felfordul, de a változás sok-sok kérdéssel és megpróbáltatással jár. Hogy a távolsági romantika megmutatja-e a saját útját a fiatal lánynak, vagy az maga a célállomás, az kiderül a Kerek perecből."

3 megjegyzés:

  1. SPOILER:

    Az mitől reális vég, hogy a gazdag, tökéletes, nős, svájci pasi vesz neki egy boltot? Csak úgy.
    Számomra épp ez csapta oda az egész történetet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a része tényleg nem az, a szakításra gondoltam elsősorban. Nekem azért tetszett jobban ez a rész, mert nem 'hepiend' a vége.

      Törlés
    2. Szerintem az, hogy minden megoldódik az életében a nagy fehér lovagnak köszönhetően, elég hepiend.

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.