Akcióvadász - januárra

január 22, 2014
Régen írtam már ilyen bejegyzést, igaz kinek van pénze ilyenkor könyvet venni a karácsonyi hajrá után? Na de azért van néhány ajánlat, amire már-már elcsábulok. (Igazából most annyira leköt a munka, hogy örülök, hogy olvasgatni tudok, nem is vágyom új könyvekre, na de hátha sikerül megrontanom valakit :D )

Alexandra - szokásos heti 40%-os akció visszatért (most a Geopen könyvei vannak soron). Szintén itt a hónap végig amerikai könyvek (sok klasszikus, Európa-kiadós amikre fáj a fogam).

Libri - januári lazítás címen fut szintén a hónap végéig egy jó kis válogatás, ünnepi árak még mindig tart (1000 ft-októl már itt is vannak könyvek, Máraik, a Mezei-Márai albumnak is örülnék).

Líránál az Ulpius akcióját emelném ki, itt három Joanne Harrist is bóvli pénzért dobálnak ;)

A decemberi új szívemcsücske oldalnál, a Lexánál érthetetlen módon még mindig tart (?) a 40%-os akció sok könyvre (ha helyi alexandra üzletbe kéritek a rendelést ingyé' odaviszik ;))

2 megjegyzés:

  1. Hálisten most amúgysem vagyok könyvvásárlós hangulatban, de amikor megláttam az amerikai akciót az Alexandránál, kicsit megdobbant a szívem.. aztán végül is láttam, hogy annyira nincsenek leakciózva a könyvek, szóval nem fenyeget a rendelés veszélye.
    Ezt a Lexát megnézem magamnak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te se? :) Jó az az amerikás válogatás, de persze mehettek volna még le az ára :D Uhh a lexa akció igen jó, nem tudom meddig tarthat, molyon néhányan írták nemrég, hogy még van. Nekem onnan van több karácsonyi könyvem :)

      Törlés

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.